Levrek Benle Dalga Geçti :(

Montserazar

Yeni Üye
Tepki
65
Ödül
15
Muğla sedir adasına yakın bi yerde spinning yapmak için gitmiştim akşam Saatlarında gözümle gördüğüm bi sürü levrek vardı kayalara yakın geziyordu bende ki tüm sahteleri denedim hem silikon denedim su üstü sahte denedim fakat acamılıktan dolayı hiç tutamadım sizce nerde yanlış yapıyorum
Olta şöyle FUJIN CROW CRW-902ML 270CM 8-32GR SPİN KAMIŞ
shimano sienna 4000
İp mesine kullanıyorum 0.18 ve lider takmıştım
Sahte çantamın fotoğrafını de yüklecem bana fikirinizi paylaşsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim abilerim

Dosyalar

• 956F252B-B0EB-4A6B-93DA-121E3DEB1B86.jpeg
    956F252B-B0EB-4A6B-93DA-121E3DEB1B86.jpeg
    40.8 KB · Okunma: 149
  • 4A8C5C91-EF03-4569-9C7C-9537948AFC17.jpeg
    4A8C5C91-EF03-4569-9C7C-9537948AFC17.jpeg
    64.3 KB · Okunma: 142
canlı yem kullanmanız gerekiyor gibi.

ekipmanlarınız yeterli , rapalaya vurmuyorsa vurmayacaktır zaten.hayvanın aç olması lazım.

siz onu görebiliyorsanız uzağa gidin göremeyeceğiniz yere kadar ve suüstü çalışın.

Balıklar takip etti mi hiç? Yoksa sıfır tepki mi? Hiç tepki vermediyse arkadaşların dediği gibi bazen balık böyle davranabikiyor. Sanki karnı tokmuş gibi. Yine arkadaşların dediği gibi sizide görmüş olabilir. Onun dışında sese hassas oldukları gibi sahteniz yada çekişinizlede alakalı olabilir.
Bütün bunların dışında yıllarını balığa vermiş bir abi "suya başka bir avcı balık girdiğinde yada suyun sıcaklığında tuzunda basınçta ani değişiklik olduğunda bu şekilde daireler çizerek kendilerini korumaya yada adaptasyona alıyorlar" demişti.

Balıklar takip etti mi hiç? Yoksa sıfır tepki mi? Hiç tepki vermediyse arkadaşların dediği gibi bazen balık böyle davranabikiyor. Sanki karnı tokmuş gibi. Yine arkadaşların dediği gibi sizide görmüş olabilir. Onun dışında sese hassas oldukları gibi sahteniz yada çekişinizlede alakalı olabilir.
Bütün bunların dışında yıllarını balığa vermiş bir abi "suya başka bir avcı balık girdiğinde yada suyun sıcaklığında tuzunda basınçta ani değişiklik olduğunda bu şekilde daireler çizerek kendilerini korumaya yada adaptasyona alıyorlar" demişti.
Takipaldim iki kere ama tutamadım ilginiz için tşk abi

Back