levrek limit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hook
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
anladım. çok şükürki siftah yaptığım ilk balık 30 küsür santimdi ikincisi 42 cm. sağolun.

walla yaşım 20 bu güne kadar tuttuğum levreğin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez ama ben dahi 30 cm den kısa bi balığı sepetime koymadım koymam da bu saat ten sora (eve boş dönüp babamın maskarası olmayı dahi göze alırım yani 🙂

walla yaşım 20 bu güne kadar tuttuğum levreğin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez ama ben dahi 30 cm den kısa bi balığı sepetime koymadım koymam da bu saat ten sora (eve boş dönüp babamın maskarası olmayı dahi göze alırım yani 🙂

Emre keşke hekes senin gibi düşünse.Bırak 30cm levreği,yarısı boyu bile avlayanlar var.🙁

Sualtında da avlanan biri olarak, 18 cm'lik levreklerin o meraklı, sevimli ifadelerini görüp te avlamam veya alıkoymam mümkün değil.
Hele bir de daha üzerinde benekleri olan yavrular... O kadar güzeller ki...

Umarım vicdan sahibi insanlar artık şu işi olması gerektiği gibi düzenlerler de, çocuklarımız balık türlerini internetten görmek zorunda kalmazlar.

Sualtında da avlanan biri olarak, 18 cm'lik levreklerin o meraklı, sevimli ifadelerini görüp te avlamam veya alıkoymam mümkün değil.

Umarım vicdan sahibi insanlar artık şu işi olması gerektiği gibi düzenlerler de, çocuklarımız balık türlerini internetten görmek zorunda kalmazlar.

Tespit çook doğru.

İmzamı atım altına bende inşallah diyorum.

Tespit çook doğru.

İmzamı atım altına bende inşallah diyorum.

İkinize de katılıyorum,inşallah yakın bir gelecekte bu düzenlemeler gerçekleşir ama düzenleme tebliğ falan bir yana insanda vicdan yoksa herşey nafile...

Amatör su ürünleri avcılığı tebliğinde boy limiti ve günlük limit yazıyor. Bu günlük limit bölümünde bazı balıkların karşısında sadece kg yazıyor. Konunun başında levrek limiti 5 kg denilmiş. Tebliğde ise sadece "kg" ibaresi var. Buradan 1 kg olarak mı anlamamız lazım?

(link)

Amatör su ürünleri avcılığı tebliğinde boy limiti ve günlük limit yazıyor. Bu günlük limit bölümünde bazı balıkların karşısında sadece kg yazıyor. Konunun başında levrek limiti 5 kg denilmiş. Tebliğde ise sadece "kg" ibaresi var. Buradan 1 kg olarak mı anlamamız lazım?

(link)
Limit kg biriminden dikkate alınır anlamında..
Günlük limit 5 kg yani..

hayda gene burdada mı dil'ülen aksiyon...
plaj levrekleri serinizi izliyordum.
bazıları limit dışı..
1- Allah bana 10 tane nasip etti.napayım atlamasaydı diye bir mantık sürülebilir.,
2-akşam lık rakıya balık çıktı versiyonu 2 .versiyon.
3- tuttugumu satıyorum napayım emekliyim
4- ince floro carbon ile karnından tek igne ile salıyorum video on numara.sonra geri çekiyorum balıgı diye ilenide biliyorum..
5- ya zaten benim tuttugum balıklar tezgahta satılan boyunda 350 gr.( bu en buyuk yalandır.) kılfıına uydurma.
25 cm balıgı alıkoymak istiyorsanız herhalükarda alıkoyarsınız.
yasal limitleri kurtarıyorsunuz..
peki ya vicdani limitleri...
iyi bir levrek avcısı olarak benim sizi sınıflamam amatör ve torbacı olacaktır.
sizin tuttuklarınızı ben salıyorum..
ve bu pompalanızla ülkedede levreksalımı düşecek bilginiz varmı:?

Haklısınız ben bir amatörüm. Tek olta ile sadece atçek ile avcılık yaparım Senede bir kaç kez yine tek olta ile yemli de avlandığım olur ve Asla balık satmam. Sağlığım nedeni ile alkol tüketmem zaten yasak. Evet emekliyim, darısı başınıza.
Vicdani limit tam bir safsata
Levrek salımı ile ilgili olarakta ben bir kanaat önderi olmadığım gibi böyle bir misyonum da yok açıkcası.
Torbacı lafını bir aşağılama ve küfür olarak algılıyorum ve bu maksadını aşan ifadeniz ile ilgili tezkip bekliyorum.yine maksadını aşan kinayeli bir şekilde benim bilgi düzeyimi sorgulayan tavrınızı da fark etmeme rağmen üzerinde durmuyorum.
İyi bir levrek avcısına selamlar ve sevgiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

siz bütün gençlere en az 35 cm av limiti dediginizde herşey otomatik çözülecektir.
mevzu çok avlamak değil,
bakış açısı..
iyi avcınız ama gençlere lütfen kotu ornek olmayalım.hele bu durumda.
saygılarımı sunuyorum..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back