Levrek Lüfer Sarıkanat Çinekop

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Herkese merhaba ;

Az önce başlıkta belirmiş olduğum balıklar için lrf avında kullanmak üzere bir kaç tane rapala aldım gece ve gündüz için tecrübeli abi ve kardeşlerimden ürünler hakkında bilgi alabilir isem sevinirim.Turuncu ve sarı renklı olan ve palyaço renklı olanı gece diğerlerini gündüz kullanmayı düşünüyorum kıyıdan av için uygunmudur bunlar ona göre iade ederim olmadı . Ağırlıkları 5 ile 6 gram arası ağırlık olarak ' da yeterliler mi acaba ,
d0a6ab961eb364c923aa098cf0f8de0d.jpg
59bcde4cb817ee442db6c7a53cce1722.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bilgisi olan yok mudur acaba ?

kendo calısır levrekte .. dıgerlerını bılemıyorum .. luferde hepsı gıdebılır lakın bunlar hafıf ve erlım sıstemı kotu sahteler ..

Herkese merhaba ;

Az önce başlıkta belirmiş olduğum balıklar için lrf avında kullanmak üzere bir kaç tane rapala aldım gece ve gündüz için tecrübeli abi ve kardeşlerimden ürünler hakkında bilgi alabilir isem sevinirim.Turuncu ve sarı renklı olan ve palyaço renklı olanı gece diğerlerini gündüz kullanmayı düşünüyorum kıyıdan av için uygunmudur bunlar ona göre iade ederim olmadı . Ağırlıkları 5 ile 6 gram arası ağırlık olarak ' da yeterliler mi acaba ,

Bunları muhtemleen Lrf de kullanacaksın diye düşünüyorum,

Akşam beyaz, limon palyaço balık varsa iş yapar,
Diğer renkler ise gündüz neden iş yapmasın 😉

Almışsın denemelere devam diyeceğim ancak daha erken 😉
15 gün sonra bunların hepsini palamutta kurşun arkasında deneyebilirsin ama sanırım sadece lrf var

😉
Eylülden sonra denk gelsin
Rast gelsin

Evet lrf var sadece , işte merak ettiğim lrf ile sonuç ne olur

Herkese merhaba ;

Hepsinin tam olarak isimlerini boylarını, gr larını da yazabilir misiniz.

Back