Levrek Lüfer Sarıkanat Çinekop

Ufak gramajli kasiklar var, onlari sarikanat ve cinekop icin kullanabilirsin.. sahteleride mor kafa kendoyu levrek icin hafif bulanik ve dalgali suda kullanabilirsiniz.. noktali sardine rengide calisir lufer icin, palyaco lufer ve levrekte de calisir, levrek icin hafif bulanik ve hafif dalgali su daha makbuldur, lufer icinse daha berrak sular verimli.. gorunurlugunu dusunerek zamanla isin icinden cikarsin.. luferlerin gorunmesine az kaldi (insallah).. dusuk gramajli kasik almayi unutma.. simdiden rasgele..

Ufak gramajli kasiklar var, onlari sarikanat ve cinekop icin kullanabilirsin.. sahteleride mor kafa kendoyu levrek icin hafif bulanik ve dalgali suda kullanabilirsiniz.. noktali sardine rengide calisir lufer icin, palyaco lufer ve levrekte de calisir, levrek icin hafif bulanik ve hafif dalgali su daha makbuldur, lufer icinse daha berrak sular verimli.. gorunurlugunu dusunerek zamanla isin icinden cikarsin.. luferlerin gorunmesine az kaldi (insallah).. dusuk gramajli kasik almayi unutma.. simdiden rasgele..

bilgi için teşekkürler düşük gramajlı klasik ' den kastınız nedir kusura bamayın bılmedıgım ıcın soruyorum 🙂

pardon kaşıkmış 😀: 😀😀😀 beyin error vermeye başladı sabahtan beri müşterilerle uğraşmaktan 😀
Bende kendimden suphelendim yanlis yazmisim diye 🙂 bu kasiklara eger asist igne takarsaniz baligi dusurmeme olasiliginiz cok yukselir.. ben kasigi hep asist igne ile kullaniyorum, o sekilde kullandiktan sonra hem balik tutma hemde dusurmeme olasiligim artti.. tavsiye ederim..

Bende kendimden suphelendim yanlis yazmisim diye 🙂 bu kasiklara eger asist igne takarsaniz baligi dusurmeme olasiliginiz cok yukselir.. ben kasigi hep asist igne ile kullaniyorum, o sekilde kullandiktan sonra hem balik tutma hemde dusurmeme olasiligim artti.. tavsiye ederim..

Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba ;

Az önce başlıkta belirmiş olduğum balıklar için lrf avında kullanmak üzere bir kaç tane rapala aldım gece ve gündüz için tecrübeli abi ve kardeşlerimden ürünler hakkında bilgi alabilir isem sevinirim.Turuncu ve sarı renklı olan ve palyaço renklı olanı gece diğerlerini gündüz kullanmayı düşünüyorum kıyıdan av için uygunmudur bunlar ona göre iade ederim olmadı . Ağırlıkları 5 ile 6 gram arası ağırlık olarak ' da yeterliler mi acaba ,
d0a6ab961eb364c923aa098cf0f8de0d.jpg
59bcde4cb817ee442db6c7a53cce1722.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eurofish 8 cm'yi kurşun arkası için kullanıyoruz. Lrf'de kullanılabiliyor mu?

O baliklar icin lrf disiplininde bu sahtelerinin erimlerinin yeterli olmayacagi kanaatindeyim. Jig ve kasik tarzi sahtelerin daha uygun olacagini dusunuyorum. Veya kistirma kursun arkasi sistemi ile denemenizi tavsiye ediyorum.

O baliklar icin lrf disiplininde bu sahtelerinin erimlerinin yeterli olmayacagi kanaatindeyim. Jig ve kasik tarzi sahtelerin daha uygun olacagini dusunuyorum. Veya kistirma kursun arkasi sistemi ile denemenizi tavsiye ediyorum.

bana ' da dün denedikten sonra erim için öyle geldi boş yere aldım gereksiz bir harcama oldu

Back