Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 1

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Her hafta olduğu gibi yine hafta sonun iple çekiyorduk. Bu kış ilk defa lodos sonuna denk gelen bir haftaya denk gelmiştik. Geçen yıl yine bu günlerde kiloluk çupra ve 2 iri sargoz almıştım. Hedef balığımız dip için çupra, sargoz, at çek için kalamar ve barakudaydı. Levrekte gelse fena olmazdı. Evden çıkarken 3 aydır balık tutamıyorsun lafı da fena zoruma gitmiş :) Balık tutamadığım ayları sadece ben biliyor sanıyorum :) Erdem, Ozan ve Ben çıktık yola. Son bakkaldan alışveriş yapıp avlağa geldik. Her zaman ki gibi hava kararana kadar sığ suda takılacaktık. Kalamar olduğunu sandığımız 1-2 vuruş dışlında hareket yoktu. Sonra derin su bölgemize doğru yola çıktık. Bu arada Ozan ve benim sindirim sistemimizle ilgili nur topu gibi kronik hastalıklarımız var :) Bakkal atıştırmalıkları bazen ona dokunuyor bazen bana. Bu sefer sıra ondaymış. Ozan’ın bulantıdan pek keyfi kalmamıştı. Dip bölgesine gelince hiç birimizin keyfi kalmadı J Dalgalar olta atmaya müsaade etmeyecekti. Ozan’nı geri yolcu ettik. (Bir gün sürer demişti öylede olmuş) Bizde bir süre daha başka bir bölgede takılıp geri geldik. Baktık dalgaların dineceği yok. Doğru sığ suya. En azından kalamar alırız dedik. Dipler atıldı at çek yapıldı. Dip avında kaçan bir balık ve Erdem’i oltayı ziyaret eden mıgri haricinde kayda değer bir hareket olmadı. Sabah suyunda ima komomo 130 slim 003 renk sahtemi 2 sağlam kalamar yokladı. Büyük oldukları kesindi. Burdan ima firmasına sesleniyorum komomo 130 slim 003 renginin kalamar için olanını yapın ilk müşteriniz ben olacam :) Hava aydınlanmak üzereyken su üstüne geçildi. Su üstünde hareketlenmeler balığın varlığının habercisiydi. Ben videodaki 38 cm lik balığı kandırdım. Çekerken gözüme çok küçük görünmüştü, salayım mı alayım mı derken eve balık götürmem gerektiği aklıma geldi :) 2,5 yıllık hasret sona ermişti :) Sonrasında Erdem dalarlı sahtelerle defalarca kıyıya kadar takip aldı ancak balık alamadı. Balıklar bölgeden ayrılmasa da biz yorulmuştuk ve ayrılma zamanı gelmişti. Çok daha iyileri sizlerin olsun…

Makine : Shimano exage 2500

Kamış: Okuma Vsistem

Misina : Daiwa Justron 0,28

Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600

Av saati : 08:30

Av : İspendek - Levrek ( 38 cm )

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrik ederim Abdullah Bey ,
Şeytanın bacağını kırmışsınız , artık devamı gelir.
Avlarınız , kısmetiniz daim olsun.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler
Darısı Biz acemilerin başına
Teşekkürler. Çok daha iyileri sizlerin olsun...
Tebrik ederim Abdullah Bey ,
Şeytanın bacağını kırmışsınız , artık devamı gelir.
Avlarınız , kısmetiniz daim olsun.
Teşekkürler... Şeytanın bacağını kırmak ne kelime resmen ağzını burnunu dağıttım :) Bu kadar yıldan sonra mazur görün :)
hocam gene klasını konuşturmusun tebrikler her daim rast gele...
Teşekkürler Sinan. Levrek konusunda klas değil benden olsa olsa kalas olur :) Sen bu yaz tatili bir haftaya çıkar seninle barakuda kovalacaz :)

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler. Çok daha iyileri sizlerin olsun...

Teşekkürler... Şeytanın bacağını kırmak ne kelime resmen ağzını burnunu dağıttım :) Bu kadar yıldan sonra mazur görün :)

Teşekkürler Sinan. Levrek konusunda klas değil benden olsa olsa kalas olur :) Sen bu yaz tatili bir haftaya çıkar seninle barakuda kovalacaz :)
kesin geleceğim abi ama bu sene inşalah yakalarım :) bende seni beklerim abi çinekop yakalamaya

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler abdullah abi şeytanın bacağını kıırdın sonunda, gerisi de gelir inşallah :)