Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Her hafta olduğu gibi yine hafta sonun iple çekiyorduk. Bu kış ilk defa lodos sonuna denk gelen bir haftaya denk gelmiştik. Geçen yıl yine bu günlerde kiloluk çupra ve 2 iri sargoz almıştım. Hedef balığımız dip için çupra, sargoz, at çek için kalamar ve barakudaydı. Levrekte gelse fena olmazdı. Evden çıkarken 3 aydır balık tutamıyorsun lafı da fena zoruma gitmiş
Balık tutamadığım ayları sadece ben biliyor sanıyorum
Erdem, Ozan ve Ben çıktık yola. Son bakkaldan alışveriş yapıp avlağa geldik. Her zaman ki gibi hava kararana kadar sığ suda takılacaktık. Kalamar olduğunu sandığımız 1-2 vuruş dışlında hareket yoktu. Sonra derin su bölgemize doğru yola çıktık. Bu arada Ozan ve benim sindirim sistemimizle ilgili nur topu gibi kronik hastalıklarımız var
Bakkal atıştırmalıkları bazen ona dokunuyor bazen bana. Bu sefer sıra ondaymış. Ozan’ın bulantıdan pek keyfi kalmamıştı. Dip bölgesine gelince hiç birimizin keyfi kalmadı J Dalgalar olta atmaya müsaade etmeyecekti. Ozan’nı geri yolcu ettik. (Bir gün sürer demişti öylede olmuş) Bizde bir süre daha başka bir bölgede takılıp geri geldik. Baktık dalgaların dineceği yok. Doğru sığ suya. En azından kalamar alırız dedik. Dipler atıldı at çek yapıldı. Dip avında kaçan bir balık ve Erdem’i oltayı ziyaret eden mıgri haricinde kayda değer bir hareket olmadı. Sabah suyunda ima komomo 130 slim 003 renk sahtemi 2 sağlam kalamar yokladı. Büyük oldukları kesindi. Burdan ima firmasına sesleniyorum komomo 130 slim 003 renginin kalamar için olanını yapın ilk müşteriniz ben olacam
Hava aydınlanmak üzereyken su üstüne geçildi. Su üstünde hareketlenmeler balığın varlığının habercisiydi. Ben videodaki 38 cm lik balığı kandırdım. Çekerken gözüme çok küçük görünmüştü, salayım mı alayım mı derken eve balık götürmem gerektiği aklıma geldi
2,5 yıllık hasret sona ermişti
Sonrasında Erdem dalarlı sahtelerle defalarca kıyıya kadar takip aldı ancak balık alamadı. Balıklar bölgeden ayrılmasa da biz yorulmuştuk ve ayrılma zamanı gelmişti. Çok daha iyileri sizlerin olsun…
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600
Av saati : 08:30
Av : İspendek - Levrek ( 38 cm )
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600
Av saati : 08:30
Av : İspendek - Levrek ( 38 cm )