Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 1

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler abdullah abi şeytanın bacağını kıırdın sonunda, gerisi de gelir inşallah :)
Teşekkürler Fatih. Zaten 3 haftadır İzmir!in değişik bölgelerinde levrek havadisleri geliyordu. Söylentiler doğruymuş :) Barakuda'ya daha 1 ay var bu aralar gerisi gelse iyi olur. Nisandan sonrası tufan, gelsen de olur gelmese de :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkürler Fatih. Zaten 3 haftadır İzmir!in değişik bölgelerinde levrek havadisleri geliyordu. Söylentiler doğruymuş :) Barakuda'ya daha 1 ay var bu aralar gerisi gelse iyi olur. Nisandan sonrası tufan, gelsen de olur gelmese de :)
Abi bende geçen hafta üç gün üst üste bir arkadaşla iki gün serikte bir gün manavgatta levrek peşinde koştuk ne biz ne de gördüğümüz diğer balıkçılar hiç bişey alamadık bazı küçük tekneciler kıyıya 3-5 mt yakından başlayıp ağ atıyorlar sahil güvenliği arıyosun atabilirler serbest diyorlar o zaman bu balıklar nasıl üreyecekler kıyıda anlamıyorum. Bide bi kaza geçridik manavgatta bi yerde atış yaparken üç balıkçı daha geldiler yan yana atıyoduk hepimizde sonra birisi malzeme almak için arka tarafa dolanmış tam benim arkama gelmiş ben atış yaparken olta gelmedi bi yere takıldı arkaya bi baktım adama takılmış gözüne falan takıldı diye aklım çıktı ama yanağına takılmış 5 gr jig kafalı iğne vardı silikon atıyodum adamın yanağına saplanmış misinayı kestik üç arkadaş hastaneye gittiler çok üzüldüm. Adamları tanımıyorum ama forumu takip eden birisi ise hakkını helâl etsin. Arkama gelmiş görmedim seslemedi de bende seriye bağladım atıp çekiyodum görünmez kaza oldu işte :-(

B

BS Okuru

Misafir
Tebrikler.. Abi ben demiştim sana eninde sonunda alacaksın balığı diye.. sen silikon yerine su üstünü seçerek beni sadece sahte konusunda yanılttın.. :) :) Afiyet olsun..

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hey maşallah.... tebrikler... meranın yapısı da mars yüzeyi mübarek.:) ayak koyacak yer yok... ordan kıyıya almak ayrı bir başarı. rastgelsin.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı,uğurlu olsun Abdullah abi siftah senden bereketi bizden gelir yakında
Levrek ustalarından ses çıkmazsa o levrekler böyle acemilere takılır Fatih :)Ben bir tuttuysam senin 10 tutman lazım. Dört gözle raporlarını bekliyoruz.
Abi bende geçen hafta üç gün üst üste bir arkadaşla iki gün serikte bir gün manavgatta levrek peşinde koştuk ne biz ne de gördüğümüz diğer balıkçılar hiç bişey alamadık bazı küçük tekneciler kıyıya 3-5 mt yakından başlayıp ağ atıyorlar sahil güvenliği arıyosun atabilirler serbest diyorlar o zaman bu balıklar nasıl üreyecekler kıyıda anlamıyorum. Bide bi kaza geçridik manavgatta bi yerde atış yaparken üç balıkçı daha geldiler yan yana atıyoduk hepimizde sonra birisi malzeme almak için arka tarafa dolanmış tam benim arkama gelmiş ben atış yaparken olta gelmedi bi yere takıldı arkaya bi baktım adama takılmış gözüne falan takıldı diye aklım çıktı ama yanağına takılmış 5 gr jig kafalı iğne vardı silikon atıyodum adamın yanağına saplanmış misinayı kestik üç arkadaş hastaneye gittiler çok üzüldüm. Adamları tanımıyorum ama forumu takip eden birisi ise hakkını helâl etsin. Arkama gelmiş görmedim seslemedi de bende seriye bağladım atıp çekiyodum görünmez kaza oldu işte :-(
At çeki bilmeyenler böyle bir hata yapabilir ama bilen birinin at çek yapan kişinin arkasına haber vermeden geçmesi gerçekten büyük hata olmuş. İğne batan arkadaşa da sana geçmiş olsun.
Tebrikler.. Abi ben demiştim sana eninde sonunda alacaksın balığı diye.. sen silikon yerine su üstünü seçerek beni sadece sahte konusunda yanılttın.. :) :) Afiyet olsun..
Teşekkürler Taha. Aslında gece boyun silikon, meşhur sasuke limon, İma komomo gibi sahteler kullanıldı. SU hafif bulanıktı ama hiç biri iş yapmadı. Tahminin balıklar sabaha karşı bölgeye geldi. Yoksa o bulan suda sasukenin iş yapması lazımdı.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hey maşallah.... tebrikler... meranın yapısı da mars yüzeyi mübarek.:) ayak koyacak yer yok... ordan kıyıya almak ayrı bir başarı. rastgelsin.
Asıl marifet yanında kepçe dururken kepçeyi unutup balığı kayaların arasından almak oldu :koptum: Artık buna marifet mi denir yoksa alzheimer başlangıcı mı bilemem :) Sana da çok daha iyileri rast gelsin teşekkürler Hakan.
Aptullah hocam eline sağlık çok sevindim.Daha iyileri rastgelsin.
Teşekkürler Eşref ağabey. Sen doğum günü kutlarken bizde boş durmadık yani :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu hafta o mera patlar.:)
2 haftadır her yerden levrek haberleri geliyor Eşref ağabey. Biri patlatırlarsa diğerine geçeriz :) Şaka bir yana yasal olan her avlanmaya saygılıyım. Ama bu güne kadar gittiğim her avlakta gece zıpkın avı yapanlar oluyor. Son 3 avımızın 2 sinde denk geldik.
Denetleyen olmadıkça yapacak hiç birşey yok.