Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 1

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Abdullah
Su da cam gibiymiş. :)
Daha güzelleri de rast gelsin

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
At çeki bilmeyenler böyle bir hata yapabilir ama bilen birinin at çek yapan kişinin arkasına haber vermeden geçmesi gerçekten büyük hata olmuş. İğne batan arkadaşa da sana geçmiş olsun.
Abi adamlar acemiydi biraz birisinde spin takım yoktu zaten tekne takımıyla atçek yapmaya çalışıp bıraktı bira içiyodu benle muhabbet ediyodu öbürleride spin takımı yeni yapmışlar belliydi biri zor atıyodu o yüzden alışkın değiller galiba arkamdan dolaştı böyle bir kaza oldu allahtan sadece yanağa takıldı ucuz atlattık. Benim yanımda bide olta atmayan bi arkadaşım vardı o dediydi bunlar sakat atıyo diye o yüzden uzaktan durup bakıyodu bize.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun Abdullah bey, Daha irileri rast gelsin.
Teşekkürler. Daha güzelleri sizlerin olsun...
Tebrikler Abdullah
Su da cam gibiymiş. :)
Daha güzelleri de rast gelsin
Teşekkürler Şeref Ağabey. Aslında gece su hafif bulanıktı. Lodos 3'den sonra etkisini iyice kaybetti su açıldı. Zaten benim avlandığım bölgelerinin tamamının suyu cam gibi. Bu yüzden midir bilmiyorum balıkların içi de cam gibi çıkıyor. Ayrıca çok da lezzetli oluyorlar. Az önce balığın neredeyse tamamına yakınını yılda 1-yada 2 kere zorla balık yedirdiğimiz kızım hiç nazlanmadan yedi. Balık yeme rekoru kırdı desem yeridir :)

eylmz

Daimi Üye
Tebrik ederim dostum gecen birisi 3 gündür uğraşıyorum alamadım demiş senin azmini görse oturup ağlar
Tası delen suyun gücü degil damlaların sürekliliği diyorsun yanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim dostum gecen birisi 3 gündür uğraşıyorum alamadım demiş senin azmini görse oturup ağlar
Tası delen suyun gücü degil damlaların sürekliliği diyorsun yanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Erhan hocam. Biraz azim, biraz kafa dinleme 2'si 1 arada :)

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Tebrikler Abdullah abi, levrek sahtelerin hiç boş kalmasın inşallah :) Cumartesi akşamı ben de gümüldür limanda denedim ama tık yoktu, bir de ışıklandırmışlar orayı, artık hiç olmaz..

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Abdullah abi şeytanı bel fıtığı etmişsin. Ben de bu akşam Güzelbahçe'de jaxon ve Fish Arrow marka silikonlarla denemeler yapacağım nasipse. Belki bir hareket olur. Yanımda iki tanede kalamar zokası hazır olacak.
Artık gerisini getirirsiniz bekliyorum raporlarınızı

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Abdullah abi, levrek sahtelerin hiç boş kalmasın inşallah :) Cumartesi akşamı ben de gümüldür limanda denedim ama tık yoktu, bir de ışıklandırmışlar orayı, artık hiç olmaz..
Teşekkürler Yılmaz. Aslında gece bizde de tık yoktu. Sadece kalamar vardı. Sabah ne olduysa bize de süpriz oldu.
Tebrikler Abdullah abi şeytanı bel fıtığı etmişsin. Ben de bu akşam Güzelbahçe'de jaxon ve Fish Arrow marka silikonlarla denemeler yapacağım nasipse. Belki bir hareket olur. Yanımda iki tanede kalamar zokası hazır olacak.
Artık gerisini getirirsiniz bekliyorum raporlarınızı
Teşekkürler Barbaros. Dediğim gibi İzmir'in değişik meralarından levrek haberleri var. O gece ben avdayken bir arkadaşım bir gün önce 5 adet levrek alınmış bir limana çağırdı. Ben liman avlarını pek sevmediğim için, birde burada yayılmışken başka yere gitmek zor geldiği için gitmedik. Gülbahçe'de levrek konusunda oldukça bilinen bir yer. Umarım aradığın trofeyi bulursun. Şimdiden rast gelsin..