Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 1

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah abim hayirli olsun, doganin o essiz sesleriyle trofe li avlarinin devamını bekliyor olacagiz :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah abim hayirli olsun, doganin o essiz sesleriyle trofe li avlarinin devamını bekliyor olacagiz :)
Teşekkürler Sercan. Çok daha güzelleri senin olsun. Balığa o kadar yoğunlaşmışız ki o kuşların sesini ancak videoyu izleyince farkettim :)
gıbta ettim walla ;)darısı başıma :)
Teşekkürler Erhan. Sabreden derviş muradına ermişin en güzel örneğiyim :) Her hafta denememize rağmen 2 yıldır levrek 3 aydırda balık yoktu... İnşallah aradığın trofeye kavuşursun.

erphan

Aktif Üye
Adı
Erhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler Sercan. Çok daha güzelleri senin olsun. Balığa o kadar yoğunlaşmışız ki o kuşların sesini ancak videoyu izleyince farkettim :)

Teşekkürler Erhan. Sabreden derviş muradına ermişin en güzel örneğiyim :) Her hafta denememize rağmen 2 yıldır levrek 3 aydırda balık yoktu... İnşallah aradığın trofeye kavuşursun.
temennilerin için çok teşekkür ederim :) videodaki; kuş, böcek ve dalga sesleri, ışığın görüntüsü, denizin berraklığı, o saatteki dinginlik tam seyirlik ;) profil fotonda görünen, sol elinde tuttuğun barakuda büyüklüğünde çok turna çektim Ankara'da...(gençlik yıllarımda). fakat gel gör ki, İstanbul'da yakaladığım birkaç istavrit ve İzmirde kandırdığım lidaki dışında avım olmadı tuzlu suda. LRF takımımı, küçük prensesime balıkçılığı aşılamak için aldım ayrı ama hem spin hem de lrf ile umarım bereketli ve keyifli avlar yaparım.. takipteyim, rast gelsin sana...

HamitToylan

Yeni Üye
Tebrikler güzel bir av paylaşımı emeğine sağlık devamı gelir inşallah

KAAN N1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel bir av paylaşımı emeğine sağlık devamı gelir inşallah

KAAN N1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Pek levrek aldığım bir bölge değil ama devamı gelirse bende mutlu olurum :)

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler.Levrek diye diye tuttun en sonunda .Paşalar gelir bir dahakine İnşallah.