Levrek Peşinde 17

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Tepki
6,286
Ödül
113
Temmuzdan beri o kadar çok boş dönmüşüm ki balıklar 3 haftadır özlem gideriyor 🙂 Bol rüzgarlı bir avdı. Rüzgar keyfi kaçırsa da balıklar kaçırmadı. Bu arada Oğuz'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir 🤣 Bahtsız bendevi bile bu kadar bahtsız değildi 🤣 O anlatır artık. Fena bilendi korkuyorum bir sonraki barakudası 1,5 metre olacak 🙂 Herkese Rast Gelsin...

Temmuzdan beri o kadar çok boş dönmüşüm ki balıklar 3 haftadır özlem gideriyor 🙂 Bol rüzgarlı bir avdı. Rüzgar keyfi kaçırsa da balıklar kaçırmadı. Bu arada Oğuz'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir 🤣 Bahtsız bendevi bile bu kadar bahtsız değildi 🤣 O anlatır artık. Fena bilendi korkuyorum bir sonraki barakudası 1,5 metre olacak 🙂 Herkese Rast Gelsin...

Maaşallah...

Abdullah tebrikler. Maşallah döktürmüşsün yine...

Maaşallah...
Tebrikler Abdullah kardeşim Rastgelsin
Tebrikler abi trofe levreğini bekliyorum 🙂
Tebrikler Abdullah
Güzel av olmuş
Abdullah tebrikler. Maşallah döktürmüşsün yine...
Teşekkürler...
Ustam, o ne rahatlık! Özellikle ilk Balık kurtulup, kayaların arasına düşecek diye ben stres oldum :bsmagryr:
Sıkıntı yok kaçan hak etmiş demektir Zafer 🙂 Şaka bir yana balıklar 35 cm çiftlik kaçağı. Kiloya yakın yada üstü bir balık olsa kaldırmam yada kaldırırken bu kadar oyalanmam. Barakuda olsa pek sıkıntı olmaz ama levreğin ağzı kurtulmaya çok müsait.

Şaka bir yana balıklar 35 cm çiftlik kaçağı. Kiloya yakın yada üstü bir balık olsa kaldırmam yada kaldırırken bu kadar oyalanmam.
Abi bizim buradada bu aralar kemerdeki patlayan çiftlikten kaçan levrekler takılıyo oltamıza hep ama balıkları kıyıya alması çok kolay oluyor üstümüze doğru yüzüyorlar kafa atmak nedir bilmiyorlar avı zevk vermiyor onların, bu sene yabani olanlardan kaç tanesi mücadele etti kafa attı kurtuldu oltamdan ama keyif verdi kaçmaları 🙂

Abi bizim buradada bu aralar kemerdeki patlayan çiftlikten kaçan levrekler takılıyo oltamıza hep ama balıkları kıyıya alması çok kolay oluyor üstümüze doğru yüzüyorlar kafa atmak nedir bilmiyorlar avı zevk vermiyor onların, bu sene yabani olanlardan kaç tanesi mücadele etti kafa attı kurtuldu oltamdan ama keyif verdi kaçmaları 🙂
Bizdekiler biraz daha hareketli Fatih. Ancak bazı şeyler bazılarının videolarda anlatığı gibi değil. Mesela videodaki ilk balık sonunda resmini verdiğim silikonla alındı. Her şey güzel ama o jighead ile kiloya yakın balık almak imkansız gibi bir şey. 35 cm kaçak bile iğneyi açtı. Şu an kaçakların sonu diyebilirim. Sabah karşılaştığımız balıkçı bir ağabeyimiz bu kaçakların çoğunun geçen haftalarda dinamitle alındığını söyledi.

Son düzenleme:
Back