Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek varmidir..

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar.. Karayolu köprüsü altında resimdeki gibi bir avlak var.burada levrek olabileceğini düşünüyorum.. Sahte yem is yaparmi yoksa canli yemlemi denemem gerekli..deneyimli arkadaşlardan yardim bekliyorum..

Discovery cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Ekli dosyalar

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Aşkın Deniz'den ne kadar uzaklıkta bu köprü ?

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bayağı var abi..asagida bazi yerlerinde tutulmuş.. Burada akinti var birde su sarildiyor ondan olabileceğini düşünüyorum..

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Bayağı var abi..asagida bazi yerlerinde tutulmuş.. Burada akinti var birde su sarildiyor ondan olabileceğini düşünüyorum..

Aşkın mutlaka vardır.
Levrek 3 -4 km kadar yukarlara çıkıyor, tutan kısmen tanıdıklarım var Antalya'da.
Tercih ettikleri yem genelde canlı.
Yanı sıra silikon kullanıyor ve sonuç alıyorlar , rapala'dan verim aldıklarını duymadım.
Bence sende silikon denemelisin kesinlikle.
Su bulanık olur haliyle bu yüzden sarı ton , bal rengi aklında olsun ;)
Rast gelsin.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Anladim abi..tamam bende her iki seçenekte mevcut..yakin zamanda gidip sansimi deneyeyim..teşekkürler..

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Av denemelere başlamadan önce suyu gözleyerek levrek olup olmadığını kontrol edin. Bunun için dahi saatler harcanabilir. Ya da çevredeki insanlardan öğrenebilirsiniz.
Denizden birkaç km geride olsa da levrek olabilir. Varsa köprü gerisinde de olabilir.
Ancak böyle yerlerden sahte ile yakalama olasılığı azalıyor.
Canlı yem ise en çok gece işe yarıyor. Akşamdan bırakılan canlı balık takılmış oltaları sabah kontrol edebilirsiniz.
Sudan yosun geliyorsa canlı balığın üzeri bunlarla kaplanıp işe yaramayabilir de.
Bu da canlı balıkla avlanmada sık rastlanan sorun. Sabaha kadar bekleyebilirseniz sık kontrol edebilirsiniz.
Sezona göre güneşin henüz doğmadığı saatlerden itibaren silikon deneyebilirsiniz.
Bunu yaparken şansı arttırmak için birkaç da bırakma atın.

Geçen yaz ben günler ve geceler harcayıp levreğin bol bulunduğu benzer bir yerden sarpa yavrusu ile ancak tek balık yakalayabildim.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aydınlatma için teşekkürler.. Yosun olayi yok denecek kadar az..aksamdan canli balik atip sabahtan alma fikrini babamda söylemişti.. Evin ilerisindeki dereden balik tutup denemek lazim..