Light Jig Palaska Avımız (kılkuyruk)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inan01

Daimi Üye
Tepki
1,835
Ödül
103
Selamlar;

Dün gece ciddi derecede; halk tabiri ile "kayış balığı" sürüsüne düştük. Bize de keyfini çıkarmak kaldı 🙂

Balıklar ağırlıklı olarak pembe renkli jigleri tercih etse de küçük maket yemlerle de balık aldık.

Birçok balıkçı, " bir kayış, bir lüfer" dese de ben bu balığın lezzetine hastayım. Yıl içinde bir mevsim bu denli sürülere denk geliyorsunuz. Dolayısıyla bu lezzetten mahrum kalmak istemem ki tadına bakmayan varsa mutlaka tavsiye ediyorum 🙂 Lüferi her zaman yakalarız be ya 😀

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin.

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Selamlar;

Dün gece ciddi derecede; halk tabiri ile "kayış balığı" sürüsüne düştük. Bize de keyfini çıkarmak kaldı 🙂

Balıklar ağırlıklı olarak pembe renkli jigleri tercih etse de küçük maket yemlerle de balık aldık.

Birçok balıkçı, " bir kayış, bir lüfer" dese de ben bu balığın lezzetine hastayım. Yıl içinde bir mevsim bu denli sürülere denk geliyorsunuz. Dolayısıyla bu lezzetten mahrum kalmak istemem ki tadına bakmayan varsa mutlaka tavsiye ediyorum 🙂 Lüferi her zaman yakalarız be ya 😀

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Masallah cok cok verimli bir av olmus. Afiyet olsun 🙂

Selamlar;

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Maaşallah...

Uzakdoğu gezimde , balık hallerinde çok gördüm bu balığı . Genelde okyanus kıyılarında çıkıyor sanıyordum bu paylaşımı görene kadar . 🙂 Tebrikler , bol bereketli bir av olmuş İnan bey .

Back