Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum sana o kamışla attığım sahtelerden birkaç örnek paylaşıyorum mix ve max ağırlık gibi düşünebilirsin. Bunların arasındaki ağırlıkları rahat rahat atarsın merak etme. Bu arada makina için ilk olarak mera neresi ve bütçen ne kadar ?Çok kararsız kaldım yüksek gramlari 14-56 crossfire ile atıyorum şuan. Ama oda 9 senelik set eskidi baya. Onun yanında kalamara ve küçük balıklara da atabileceğim bişey düşündüydum.
20 gram-15 gram için neyi tercih edeyim?
Birde eğer heliosu alırsam nasıl bir makine ile kombin edeyim
Gözde Av Pazarı. SPİN / JİG MAKİNELERİ
www.gozdeavpazari.com
Kıbrısta avlanıyorum kışta kıyıdan genelde sığ meralarda yazda da tekneyle çıkıyorumDostum sana o kamışla attığım sahtelerden birkaç örnek paylaşıyorum mix ve max ağırlık gibi düşünebilirsin. Bunların arasındaki ağırlıkları rahat rahat atarsın merak etme. Bu arada makina için ilk olarak mera neresi ve bütçen ne kadar ?
![]()
Sea Horse Em-ForSeabass 8 Cm 11gr Suni yem|Sea horse
www.mutlubalikcilik.net
![]()
Savage gear Jerk Minnow 175 mm 29 gr Sınkıng Suni Yem|Savage Gear
www.mutlubalikcilik.net
![]()
Major Craft Jigpara Micro JPM-10gr 50mm #17 Keimura (UV) Shirasu|Major Craft
Major Craft Jigpara Micro JPM-10gr 50mm #17 Keimura (UV) Shirasuwww.mutlubalikcilik.net
![]()
Major Craft Jigpara Short JPS-40gr 80mm #26 Zebra Pink|Major Craft
Major Craft Jigpara Short JPS-40gr 80mm #26 Zebra Pinkwww.mutlubalikcilik.net
![]()
Yozuri Ebi Q A1806 3.5 20.5gr Kalamar Zokası Kalamar Zokaları Yozuri
Yozuri Ebi Q A1806 3.5 20.5gr Kalamar Zokası Kalamar Zokaları Yozuri EGI Ebi Q® Kalamar ZokasıYozuri Ebi Q Kalamar zokalarındaki gerçekci gövde ve doğal parlaklık, canlı hissi vermektedir. Yozuri tarafından patentli olan yüzerken hareket eden karideswww.avmar.com.tr
Sizce alırsam ben hangi makine ile kombin edeyim 1000lik fazla hafif gelmez mi
Ben kamışın en alt sınırlarında kullanmayı düşündüğüm için 1000'lik tercih ettim ama sizin işinizi bu kamış özelinde 2000 veya 2500 makine görür bence.
Atarsın ama helios’u farklı sitelerden araştır 2500 lira ve altına bulabilirsin. Ekstra kalan bütçeni makina ve kaliteli bir ipe ayırmanı tavsiye ederimKıbrısta avlanıyorum kışta kıyıdan genelde sığ meralarda yazda da tekneyle çıkıyorum
Bütçem toplam 4000tl-6000tldi
Heliosu 3000 TL'ye buldum makineye 1000tl-3000tl kaldı yani.
Şimdi kalamara helios ile 15-20 gram rahat atabilirim değil mi erimi iyi gider
Kıbrıstayim ben burdaki tek fiyat böyleAtarsın ama helios’u farklı sitelerden araştır 2500 lira ve altına bulabilirsin. Ekstra kalan bütçeni makina ve kaliteli bir ipe ayırmanı tavsiye ederim
Kamış 2.74 olduğu için 4000 tavsiye ettiler mağazada 4000 fazla gelmez mi?Ben kamışın en alt sınırlarında kullanmayı düşündüğüm için 1000'lik tercih ettim ama sizin işinizi bu kamış özelinde 2000 veya 2500 makine görür bence
Bu sgs2 7-35gr 2.74cm. Farklı bir modeli galiba buHocam 7-25 Sgs2 250 cm, 4000 fazla gelir bence