Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lineaeffe Akashi Fluorocarbon (yardım)

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Acaba forumumuzda bu ürünü kullanan ya da kullanmış olan var mıdır? Pazartesi sabaha kadar alıp almayacağıma karar vermem lazım yardımlarınızı bekliyorum. Hiç yorum bulamadım :/.

Ekli dosyalar

Oguzgrl23

Yeni Üye
Adı
Oğuz
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu misinayi bende çok merak ediyorum kendime uygun fiyatlı FC lider ariyorum youtube da çok az video var bu misina ile ilgili olan videolar da 0.50mm kalınlığındaki misinayi inceliyor gayet güzel deniliyor ama ince misinalarda ne olur bilmiyorum kendime 0.12mm almayı düşünüyorum lider için 2.5kg çekeri oldugu söyleniyor nekadar doğru bilmiyorum ama 0.50mm kalınlığındaki misinayi beğenmişler

Okey

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben bunu kullanıyorum. Hatta 22 lik kullanıyorum. LRF için kalın diyebilirsiniz. Ama internette Çok ünlü olan bir balıkçı önermişti. Ben memnunum. Yalnız şahsen acemi olduğum ve başka Misina tecrübem olmadığı için benim görüşümü kaile almayın. Ama diğer arkadaşın bir bildiği vardır.Araştırdım marka olan çok iyi bu arada.