Lineaeffe Long Cast 4.20 Ve Okuma Alaris Teleskobik

erkanenginn

Aktif Üye
Tepki
388
Ödül
73
merhabalar bir kac zamandir parcali surf kamis arastirmasi icindeydin f/p urunu olarak bakiniyordum. dun yolum kemer altina dustu ve alamatra denizcilikten lineaeffe long cast 3 parcali full karbon 4.20 kamisi 250 tl. ye aldim ayrica birde okuma alaris 4.20 teleskobik 100 200 atarli kamisida 250 tl. ye aldim. toplamda 500 tl ye 2 kamis almis oldum. kamislar hakkinda fazla kullanici yorumu bulamadim. bugun kismetse kisa bir av yapip deneme yapicam. suan elimde dam 4.20 steelpower var ve cok memnunum. bakalim bu aldigim yeni kamislar ayni memnuyeti verecekmi. kullanic arkadaslar varsa bu baslik altina deneyimlerini yazabilirler.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar bir kac zamandir parcali surf kamis arastirmasi icindeydin f/p urunu olarak bakiniyordum. dun yolum kemer altina dustu ve alamatra denizcilikten lineaeffe long cast 3 parcali full karbon 4.20 kamisi 250 tl. ye aldim ayrica birde okuma alaris 4.20 teleskobik 100 200 atarli kamisida 250 tl. ye aldim. toplamda 500 tl ye 2 kamis almis oldum. kamislar hakkinda fazla kullanici yorumu bulamadim. bugun kismetse kisa bir av yapip deneme yapicam. suan elimde dam 4.20 steelpower var ve cok memnunum. bakalim bu aldigim yeni kamislar ayni memnuyeti verecekmi. kullanic arkadaslar varsa bu baslik altina deneyimlerini yazabilirler.

parçalı kamışlarda parçaların tam yerine oturmaması, parçalar arasında bir miktar boşluk bulunması normalmiş.Sert aksiyonlu bir kamış
(link) linkinden alıntıdır...

dun lineaeffe long cast ile epey atis yaptim biraz alismaz zaman alicak gibi. 100 gr ile basladim sonra 125 en son 150 gr ile devam ettim daha da yokmu diyor kamis anlamadim. 150 gr ile bile istedigim yada dusundugum mesafeye atamadim ne hikmetse. dam steelpower ile attigim 120 130 mt. mesafelere ulasamadim gibi. 200 gr. lada yemli beklemeli av yapmak biraz sacma ama 150 gr. la atis yaparak alismaya calisicaz artik. atis yaparken video cektim 2 kamisla da sanki dam stellpower atistan sonra daha cabuk topluyor kendini digeri ise daha fazla salınım yapiyor gibi.

Long cast bendede var daha hiç.kullanmadım boğazda at çek için az ağır bir kamış deniyor ama kullananların değerli yorumlarını bekliyorum

Long cast bendede var daha hiç.kullanmadım boğazda at çek için az ağır bir kamış deniyor ama kullananların değerli yorumlarını bekliyorum
bogaz da at cek icin uygun olacagini sanmiyorim. o tur avcilik yapmiyorum ama duydugum ve izledigim kadariyla bu sekil agir kamislar uygun degil gibi at cek icin tavsiye etmem. beklemeli av icin ise bende suan deneme yanilma test asamasindayim

Back