Lrf Aliexpres Siparişlerim.

teknık olarak bu light spin ve ortadaki jigpara cakması harici pek sıcak bakamadım sahtelere. o karidesleri calıstıranı gormedım.. hedef iskorpit ise belki .. onun dısında yardımcı olmaya calısırız tabı kı 🙂

Deneyip görcez artık çalışırmı nolur bende bilmiyorum.lrf avcılığı hevesten başka bişey deil bence.
Bizdeki de farklı bir arayış sadece.
Yada yüksek canlı yem fiyatlarından bi kaçış 🙂

Deneyip görcez artık çalışırmı nolur bende bilmiyorum.lrf avcılığı hevesten başka bişey deil bence.
Bizdeki de farklı bir arayış sadece.
İskorpit hedefdeki don balık olur benim için.
Asıl hedef eşkina kötek levrek,bizim burda karadenizde yani yerel ismiyle tarakçı derler,mırmıra benzer balık vs.
İstavrit de eğlence olur sadece.
Yada yüksek canlı yem fiyatlarından bi kaçış 🙂

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. keyifli bereketli avlar dilerim..
umarım konunun dışına çıkmıyordur fakat lrf için aşağıda bir kaç hazır set kampanyalar var. İlk kez lrf deneyecek birisi olarak hangisini önerirsiniz.
balık avı konusunda acemi değilim bu sebeple orta sınıf kalitede bir takım istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim

(link)

(link)

(link)

(link)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. keyifli bereketli avlar dilerim..
umarım konunun dışına çıkmıyordur fakat lrf için aşağıda bir kaç hazır set kampanyalar var. İlk kez lrf deneyecek birisi olarak hangisini önerirsiniz.
balık avı konusunda acemi değilim bu sebeple orta sınıf kalitede bir takım istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim

(link)

(link)

(link)

(link)

2. sıradaki light spin tavsiye etmem, diğerleri LRF için olur. Okuma Dead Ringer set ve Daiwa Kudos set güzel, belki makinalar daha ufak seçilebilir.

Back