Lrf Aliexpres Siparişlerim.

Facebookta dün ben de denk geldim bir sohbete. Hatta Bursa'dan bir arkadaşla yazışmıştık. Kış aylarında Denemiş pek bir şey olmamış ama sezonda umutlu. Ben de elimdeki isome ve berkley den biri bitmeden almayı düşünmüyorum. (ama şimdilik 🙂)

Vibrasyon sahteler için ben de umutluyum. 15 tatil zamanında denemek için bildiğim bir levrek merasında AliExpress den aldığım vibrasyonu 45 50 cm arası bir levrek takip etti kıyıya çok yaklaştığında cilve yaparcasına döndü ve o muhteşem parlaklığıyla bizi baş başa bıraktı 🙂. Sezonda deneyip rapor halinde bir yazı yazmayı düşünüyorum özellikle birçok firmanınkini deneyip pahalı olanların ucuz olanlara farkı konusuna açıklık katmayı planlıyorum.

Bak ben yummy i hiç duymamıştım. Sonuçları rapor ederseniz sevinirim.
Öncelikle inanılmaz sağlam, ispari falan kesemiyor silikonu. Avcılığına bakacak olursanız tatlı suda av yapan kuzenim 4 adet turna aldı yummy ile, perchleri saymıyorum bile. Tuzlu suda ise gayet etkili. Yani şöyle diyebilirim, pembe isomenin bir tık altında ama çok çok daha sağlam ve neredeyse yarı fiyatına. Sırf bu iki sebepten ben yummy kullanıyorum. Özellikle beyaz ve turuncu renkleri çok avcı

Öncelikle inanılmaz sağlam, ispari falan kesemiyor silikonu. Avcılığına bakacak olursanız tatlı suda av yapan kuzenim 4 adet turna aldı yummy ile, perchleri saymıyorum bile. Tuzlu suda ise gayet etkili. Yani şöyle diyebilirim, pembe isomenin bir tık altında ama çok çok daha sağlam ve neredeyse yarı fiyatına. Sırf bu iki sebepten ben yummy kullanıyorum. Özellikle beyaz ve turuncu renkleri çok avcı
O halde yummy alma zamanı geldi. Teşekkürler.

Denizde yummy ile hangi balıkları aldınız? Özellikle beyaz olan hangi balıklarda çalıştı?

Back