Facebook raporlarında isomeden daha saglam olduğunu ama onun kadar avcı olmadigini belirtmişti kullananlar.Bak ben yummy i hiç duymamıştım. Sonuçları rapor ederseniz sevinirim.
Facebook raporlarında isomeden daha saglam olduğunu ama onun kadar avcı olmadigini belirtmişti kullananlar.Bak ben yummy i hiç duymamıştım. Sonuçları rapor ederseniz sevinirim.
Öncelikle inanılmaz sağlam, ispari falan kesemiyor silikonu. Avcılığına bakacak olursanız tatlı suda av yapan kuzenim 4 adet turna aldı yummy ile, perchleri saymıyorum bile. Tuzlu suda ise gayet etkili. Yani şöyle diyebilirim, pembe isomenin bir tık altında ama çok çok daha sağlam ve neredeyse yarı fiyatına. Sırf bu iki sebepten ben yummy kullanıyorum. Özellikle beyaz ve turuncu renkleri çok avcıBak ben yummy i hiç duymamıştım. Sonuçları rapor ederseniz sevinirim.
O halde yummy alma zamanı geldi. Teşekkürler.Öncelikle inanılmaz sağlam, ispari falan kesemiyor silikonu. Avcılığına bakacak olursanız tatlı suda av yapan kuzenim 4 adet turna aldı yummy ile, perchleri saymıyorum bile. Tuzlu suda ise gayet etkili. Yani şöyle diyebilirim, pembe isomenin bir tık altında ama çok çok daha sağlam ve neredeyse yarı fiyatına. Sırf bu iki sebepten ben yummy kullanıyorum. Özellikle beyaz ve turuncu renkleri çok avcı
Öncelikle inanılmaz sağlam, ispari falan kesemiyor silikonu. Avcılığına bakacak olursanız tatlı suda av yapan kuzenim 4 adet turna aldı yummy ile, perchleri saymıyorum bile. Tuzlu suda ise gayet etkili. Yani şöyle diyebilirim, pembe isomenin bir tık altında ama çok çok daha sağlam ve neredeyse yarı fiyatına. Sırf bu iki sebepten ben yummy kullanıyorum. Özellikle beyaz ve turuncu renkleri çok avcı
Şu an mevsim itibariyle istavrit ve ispari, mırmırı ağustos sonunda başlarım denemeyeDenizde yummy ile hangi balıkları aldınız? Özellikle beyaz olan hangi balıklarda çalıştı?