Lrf Aliexpres Siparişlerim.

TRY 10.52 25%OFF | OUTKIT 1 Adet 40mm 6g 9g 12g Metal VIB Balıkçılık Lure Crankbait Bas Crank Bait Tiz 2 Kanca ile Kaşık Yem Kurşun Balık Crankbait

TRY 9.54 24%OFF | 20 adet/takım Yapay Yumuşak yem balık deniz solucanlar yol krank kanca yumuşak solucan taklit ipekböceği kum balıkçılık bait
(link)
(link)

TRY 16.20 29%OFF | 17 adet/takım Yumuşak Balıkçılık Cazibesi Kurşun jig head kanca Grub Solucan yumuşak balık yemleri Shads Silikon Yapay Yem Balıkçılık Mücadele Pesca
(link)

Ancak elbette farklı şeyler denemekten keyif alıyorsanız bize de tecrubelerinizden faydalanmak düşer.

Şahsi düşüncem, Gulp, isome ve bir kaç zebra glow ve baby jig haricinde lrf de başka sahte aramak para kaybı.
Ben de aynı düşüncedeyim. Yalnız yüksek fiyatlar alternatiflere yönlendiriyor. Yummy için mesela gayet iyi diyorlar. İsome pembe ve kırmızı berkley camo yanına kokulu renk seçeneği olsun diye düşünmeye başladım.

Ben de aynı düşüncedeyim. Yalnız yüksek fiyatlar alternatiflere yönlendiriyor. Yummy için mesela gayet iyi diyorlar. İsome pembe ve kırmızı berkley camo yanına kokulu renk seçeneği olsun diye düşünmeye başladım.
Bak ben yummy i hiç duymamıştım. Sonuçları rapor ederseniz sevinirim.

Back