korayb3406
Daimi Üye
Adamlar şok cihazlı ve biber gazlı meydan savaşı yapmışlar meğer. Biz arkadaş grubu arasında şakalaşıyorlar sandık. Ta ki 3 ambulans gelene denk. 😀 😀 İçmesini bilmeyen içmesin arkadaş. 2 tek atan kendisini mesih ilan ediyor.
Büyük buluşma gerçekleşmiş,60622 dosyayı görüntüle
Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim. Katılmak isteyip katılamayan tüm arkadaşları da gelecek etkinliklerde aramızda görmek isteriz.
NOT= Deniz atı gelmedi. 😀
Semaveri olan varsa getirsin birdahakine bizzat ben ilgileneceğim çay işiyle. 🙂 ya da piknik tüpü ile yapabiliriz.Dün çok güzeldi tek eksiğimiz çay ve balıklardı. Sizinle tanıştığım için çok memnunum. Katılan ya da gönlü kalıp gelemeyen herkese teşekkürler. O kalamamı cır cır öttüren açığa kaçan balık ben seni bulucam bu seferlik tecrübe oldu. Bir daha ki sefere ellerimdesin
Çaylarrrr 😉Semaveri olan varsa getirsin birdahakine bizzat ben ilgileneceğim çay işiyle. 🙂 ya da piknik tüpü ile yapabiliriz.
Buğra hocam sen elinde lrf seti olanların yanında kal, boşver. 🙂ozaman bır tane mınık kapm ocaklarıdan sıparıs verıyorum onunla çat olurmu acaba ahmet ...bu nurgazlar varya cay pısermı onunla..
benımde elektro şok um vardı keske katılsaydım ayık kafaylada aralarına senlık olurdu hehe..
Adamlar şok cihazlı ve biber gazlı meydan savaşı yapmışlar meğer. Biz arkadaş grubu arasında şakalaşıyorlar sandık. Ta ki 3 ambulans gelene denk. 😀 😀 İçmesini bilmeyen içmesin arkadaş. 2 tek atan kendisini mesih ilan ediyor.
Büyük buluşma gerçekleşmiş,
Çok güzel.....🙂
Devamı olur inşallah...