LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün çok güzeldi tek eksiğimiz çay ve balıklardı. Sizinle tanıştığım için çok memnunum. Katılan ya da gönlü kalıp gelemeyen herkese teşekkürler. O kalamamı cır cır öttüren açığa kaçan balık ben seni bulucam bu seferlik tecrübe oldu. Bir daha ki sefere ellerimdesin

Semaveri olan varsa getirsin birdahakine bizzat ben ilgileneceğim çay işiyle. 🙂 ya da piknik tüpü ile yapabiliriz.

Çaylarrrr 😉

ozaman bır tane mınık kapm ocaklarıdan sıparıs verıyorum onunla çat olurmu acaba ahmet ...bu nurgazlar varya cay pısermı onunla..
benımde elektro şok um vardı keske katılsaydım ayık kafaylada aralarına senlık olurdu hehe..

taşların arası bira kutuları doluydu,,
toplayıcılar gelip toplasa onlardan iyi kazanırlar valla.😎

Dumanlı sevamer dumanından dolayı çevreye hoş olmayabilir en güzeli kamp ocakları🙂

Nurgazda yapilabilir. Ama lrfde yemli gibi bekleme olmadigindan bir arkadasin cayla ilgilenmesi lazim. En guzel cozum termosta cay bence. Bir kac biskuvit, atistirmalik ve cerez de olursa degmeyin keyfimize 🙂

ozaman bır tane mınık kapm ocaklarıdan sıparıs verıyorum onunla çat olurmu acaba ahmet ...bu nurgazlar varya cay pısermı onunla..
benımde elektro şok um vardı keske katılsaydım ayık kafaylada aralarına senlık olurdu hehe..
kamp Ocak'ları genelde 1-2 kişilik malzemelerde kullanılıyor sanırım. Bi piknik tüpü alayımızı besler 🙂

kısa palalı ıgne varmıdır hırsız ıcın dun kımde vardı kımde vardı bahadırda @Hedo vardı sanırımmm...bahadır kısa pala ıgne sende vardı dımı??
1.nereden aldın
2.sıyahı varmıydı
3.bır kutuda kaç tane var
4.hırsızlar benden ..

yalnız dun gelen çaparı sımlerı damla olanlar harıka kısa pala ıgne bulmam lazım..

Emrecan bir dahaki etkinliğe ayarlayabilirsen seni'de alıp dönüşte'de bırakabilirim,
Yenikapı görmeyeli çok değişmiş, her taraf otoban olmuş.🙄

bu slikondan benim'de edinmem lazım.🙂
Bir sonraki buluşmaya izin günümü ayarlayacağım mutlaka Ercüment Abim. Balat'taki kahvenin önünde bekleyeceğim o gün seni Abim 🙂

kısa palalı ıgne varmıdır hırsız ıcın dun kımde vardı kımde vardı bahadırda @Hedo vardı sanırımmm...bahadır kısa pala ıgne sende vardı dımı??
1.nereden aldın
2.sıyahı varmıydı
4.hırsızlar benden ..

yalnız dun gelen çaparı sımlerı damla olanlar harıka kısa pala ıgne bulmam lazım..

İstediğin kısa pala iğne nasıldır tam bilmiyorum ama dün benim iğne ile ayak üstü hırsız hazırlamayı göstermiştin.
Aradığın iğne öyle birşeyse kutusunun fotoğrafını gönderebilirm.

Bu arada dün akşamki muhabbet ve av için teşekkürler,
Güzel bir gece oldu.

Saygılar

İstediğin kısa pala iğne nasıldır tam bilmiyorum ama dün benim iğne ile ayak üstü hırsız hazırlamayı göstermiştin.
Aradığın iğne öyle birşeyse kutusunun fotoğrafını gönderebilirm.

Bu arada dün akşamki muhabbet ve av için teşekkürler,
Güzel bir gece oldu.

Saygılar
evet sendeydı ıgne dogru dıyorsun kafa gıttı benım foto alabılırmıyım....
bu arada lınk atıyorum sahın usta ıyıce ızle suer kolay.. iyi izle çok basıt

1.nereden aldın
2.sıyahı varmıydı
4.hırsızlar benden ..

Kısa pala ve delikli iğne ve siyah. Aliexpressten aldm. Hırsızı 2 kat hızlı bağlarsın🙂 linkini birazdan atarım.

Edit: Link aşağıda

(link)

Son düzenleme:
Back