LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lokasyon tam netlesmedi ama sarayburnu yenikapi en fazla bakirkoy olur diye dusunuyorum.
araba ıcın perk yerı olsun yeter ..ben bakırköydeyım zaten..yenı kapıda saray burnuda yenıkapıda uyar ama saray burnu fazla akıntılı bılgınıze ..yenı kapı liman ıcı guzel ınsallah ruzgar olmaz ıskorpıtı garantı ve kıracası ama dıgerlerını supriz.

araba ıcın perk yerı olsun yeter ..ben bakırköydeyım zaten..yenı kapıda saray burnuda yenıkapıda uyar ama saray burnu fazla akıntılı bılgınıze ..yenı kapı liman ıcı guzel ınsallah ruzgar olmaz ıskorpıtı garantı ve kıracası ama dıgerlerını supriz.

Sarayburnu cok tenha ve akintili. Bence de yenikapi olabilir. Metroyla gelecek olanlara da uyar. Merayi bilen birilerinin olmasi da iyi olur. Kayalik mi yenikapi liman ici?

Yenikapı yada Bakırköy öyle ise. Buralarda daha önce hiç avlanmadım. Mera ile ilgili bilgisi olan son noktayı koysun bence. Amaç tanışmak ve sohbet zaten🙂 Hem bu lokasyonlarda karşı yakada ki arkadaşlar da katılabilir diye düşünüyorum.

Yenikapı yada Bakırköy öyle ise. Buralarda daha önce hiç avlanmadım. Mera ile ilgili bilgisi olan son noktayı koysun bence. Amaç tanışmak ve sohbet 🙂 Hem bu lokasyonlarda karşı yakada ki arkadaşlar da katılabilir diye düşünüyorum.

Valla ben goptayim bana bile zor 🙂 Karsi yakadan kimseye davet gondermedik onun icin. Yine de davet edebiliriz. Maksat tanismak ve guzel vakit gecirmek sonucta. Enbiya, Enginson abi var mesela karsida.

Valla ben goptayim bana bile zor 🙂 Karsi yakadan kimseye davet gondermedik onun icin. Yine de davet edebiliriz. Maksat tanismak ve guzel vakit gecirmek sonucta. Enbiya, Enginson abi var mesela karsida.

@enginson abi İstanbul' da değildi en son. Fakat dediğimiz gibi gelebilen herkes gelsin sonuçta amaç forum içi tanışmak güzel vakit geçirmek.

Not: Ben de Çağlayan' dan gelip Selimpaşa/Silivri ye döneceğim gece 🙂

S.a arkadaşlar.

Memleketten dün gece geldim, haliyle konuya biraz uzak kaldım. Yarın akşam geç saate kadar diğer günler ise, ( pazar ve pazartesi ) çok fazla geç olmamak kaydı ile aranızda olmak isterim.

Kısmetse çarşamba günü yine şehir dışına çıkacağım.

ben bakırköy sahılde hıc avlanmadım ama denız otobusu ıskelesının orada zamında cok av yapan duydum..ben hep yenı kapıya gıdıyorum yenı kapı gemılerın bağlandıklerı yer zaman zaman cok ruzgarlı ama bazen cok guzel oluyor..ıskele dıbı 2,5 metre cıvarı ılerılerı daha derın halıyle bazen dıp akıntısı oluyor nadır takılmalar yasıyorum yada aha takıldı dedıgımde ya denız yıldızı gelıyor yada dıp sungerılerı..aman aman takılma yok..
karagoz (ufak) çırçır balıgı ıstavrıt ısparı cıkıyor gordum..ama oradakı bır abı yerlısı dıyım bıraz sohbet ettık guzel eskına mırmır ve baska turler var burada bıraz kısmet ve sabret demıstı..kıraca ıstemedıgınız kadar bol bol var..
falez onlerıde ıse karadan esen ruzgar hıc hıssedılmıyor yanı ruzgardan yalıtım oluyor ama ben hıc on tarafta hıc avlanmadım yanı gerek duymadım..genelde gurcı uyruklu yada farklı kokenlı arkadasların yıyısme mekanları oldugu ıcın hıc rahatsız etmıyorum bende herkez ısını yapıyor🙂

Back