Bana epey uzak kalıyor lokasyon
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lokasyon tam netlesmedi ama sarayburnu yenikapi en fazla bakirkoy olur diye dusunuyorum.
Bana epey uzak kalıyor lokasyon
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
araba ıcın perk yerı olsun yeter ..ben bakırköydeyım zaten..yenı kapıda saray burnuda yenıkapıda uyar ama saray burnu fazla akıntılı bılgınıze ..yenı kapı liman ıcı guzel ınsallah ruzgar olmaz ıskorpıtı garantı ve kıracası ama dıgerlerını supriz.Lokasyon tam netlesmedi ama sarayburnu yenikapi en fazla bakirkoy olur diye dusunuyorum.
araba ıcın perk yerı olsun yeter ..ben bakırköydeyım zaten..yenı kapıda saray burnuda yenıkapıda uyar ama saray burnu fazla akıntılı bılgınıze ..yenı kapı liman ıcı guzel ınsallah ruzgar olmaz ıskorpıtı garantı ve kıracası ama dıgerlerını supriz.
Yenikapı yada Bakırköy öyle ise. Buralarda daha önce hiç avlanmadım. Mera ile ilgili bilgisi olan son noktayı koysun bence. Amaç tanışmak ve sohbet 🙂 Hem bu lokasyonlarda karşı yakada ki arkadaşlar da katılabilir diye düşünüyorum.
Valla ben goptayim bana bile zor 🙂 Karsi yakadan kimseye davet gondermedik onun icin. Yine de davet edebiliriz. Maksat tanismak ve guzel vakit gecirmek sonucta. Enbiya, Enginson abi var mesela karsida.
Ben bakırköyde oturuyorum nezaman toplanıyoruzLokasyon tam netlesmedi ama sarayburnu yenikapi en fazla bakirkoy olur diye dusunuyorum.