LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben beykoz da oturuyorum. O taraflara gelmek cok zor benim icin arac da olmadigindan. Kuleli, cubuklu taraflarında olsa gelirdim. Bu taraflarda avlanan var mı acaba?

Anadolu yakasindan da arkadaslari cagiracaktik. Ama maalesef soylediginiz gibi ulasim epey zor. Eger anadolu yakasi lrf takimi uskudarda bir organizasyon yaparsa ona da katiliriz insallah 🙂

Anadolu yakasindan da arkadaslari cagiracaktik. Ama maalesef soylediginiz gibi ulasim epey zor. Eger anadolu yakasi lrf takimi uskudarda bir organizasyon yaparsa ona da katiliriz insallah 🙂
Evet bir de gece olunca av araç şart oluyor. Bir seferinde evden yuruyerek sahile gideyim dedim tum adrenalini köpeklerle mücadele ederek yasadim 🙂

Bakırköy ve sahil güzergahında olanlar özelden yazarlarsa yardımcı olurum 3 kişilik yerim var

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bir de gece olunca av araç şart oluyor. Bir seferinde evden yuruyerek sahile gideyim dedim tum adrenalini köpeklerle mücadele ederek yasadim 🙂

Keske sadece hayvanlar olsa 🙁 Gecenin korunde it kopuk ayyas haplanmis ne ararsaniz oluyor maalesef. Onun icin yalniz gitmek yerine organizasyonla gitmek en iyisi 🙂

Güzel bir konu olmuş. Şu an ıstanbul dışındayım haliyle forumdan da uzak kaldım. Katılmak çok isterdim ama istanbula dönünce de bir takım işlerim var. İnşallah ayarlayabilirsem katılmak isterim. Şu an net birşey diyemiyorum

Güzel bir konu olmuş. Şu an ıstanbul dışındayım haliyle forumdan da uzak kaldım. Katılmak çok isterdim ama istanbula dönünce de bir takım işlerim var. İnşallah ayarlayabilirsem katılmak isterim. Şu an net birşey diyemiyorum

Abi bekleriz. Sonraki surecte yardimlarinla Insallah uskudarda anadolu yakasi icinde bir organizasyon yapabiliriz.

Evet saray burnu zorlu bir meradır,akıntılıdır,ama süprize açık bir meradır.
Saat 10,30 dan sonra olur ve rüzgara göre organizasyon olursa,nasipte varsa balık yapar.
(link)

Ya bu akşamda bır aksoyon olmazmı ben bu akşamda bır kaçauım dıyorum gelmekmısteyen olırsa buyursun

Back