coner
Daimi Üye
Çok sevindim,devamını diliyorum.60287 dosyayı görüntüle
Buğra ve Ahmet kardesimle cok zevkli bir gece gecirdik. Bir suru kracayi geri biraktik. Berkley isome cekismesinde gecenin galibi isome oldu.
Çok sevindim,devamını diliyorum.60287 dosyayı görüntüle
Buğra ve Ahmet kardesimle cok zevkli bir gece gecirdik. Bir suru kracayi geri biraktik. Berkley isome cekismesinde gecenin galibi isome oldu.
ercument ustam yenı kapı mıtın alanının solunda lıman varya gemıler bağlıyorlar genelde mını akaryatık gemılerı orası ido denız otobuslerını arkasında falezler var zaten..ordan baslayıp yenı kapı ıcıne ılerlıyoruz..Bayağı bir zamandır oradan geçmedim!
buluşma yeri ido'nun sağ tarafımı- balıkçı kayıkların bulunduğu bölgemi
yer tarifi'ni tam olarak alsam.🙂
ne buyuk keyif heyecan olmuştur. grup olarak beraber yapılması eminim ki keyfi katlamıştır. tebrik ederim. bu arada uzunlar gelincik denilen tür müdür?60287 dosyayı görüntüle
ne buyuk keyif heyecan olmuştur. grup olarak beraber yapılması eminim ki keyfi katlamıştır. tebrik ederim. bu arada uzunlar gelincik denilen tür müdür?
Çok sevindim,devamını diliyorum.
Her av bir ders. İspari, eşkina hangi silikon ile alındı?Dun ankaradan arcn usta geldi cumhur abi saolsun telefınla bana ulastı bende arcana bulustuk ve dun av gerceklestırdık.
Aman allahım dun efsaneydı ahmet ve cumhur abı dunu kacırdı. Arcan trofe ıskorpıt aldı ama yanı maşşalah.bır eskına geldı ben levrek dedım ılk etapta su yuzeyıne cıkardık ama kepçeler arada ıkımızınde almadım ben yanıma ne gerwk var dıye oda almamıs yanı dun aglıcaktım.kol gıbı eskına cekmısız ama kaldıramadık kafa attı ve mısınayı patlattı el salladık arkasından .
Bol vuruslarmı dersınız kaçanlarmı aldıklarımızmı dersınız.
Valla bana buluşmalar yaradı bosum yok maşşallah.
Her av ders nıtelıgınde dunkı ders sız sız olun ıstavrıt bıle yakalasanız yanınıza kepçe alın yoksa cokk uzulursunuz.lrfde neyın gelıcegı bellı olmuuormus...
Reis bak böyle yaparsan yaşayamayız sonunda işten güçten istifa edip yenikapıya kamp kuracağız. 🙂Banada guzel bır ısparı keyıf yasattı saolsun..
Ah karagoz azzzzz ruyama gırdı ruyma nasıl almadık bız o kepceyı arabada duruyor ahhh.
60330 dosyayı görüntüle
60331 dosyayı görüntüle
60332 dosyayı görüntüle