LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sımdı cıktım ısten cabuk gelmeye calıscam ınsallah....cıkamadım bır turlu ıstennn 🙁

Bu ilk etkinlik'likten ilk dönen ben oldum.
her nekadar forum'dan tanışmış olduğum arkadaşlarla şahsen'de tanıştığım için'de çok memnun oldum,
olta açmadım arkadaşları seyrettim, arkadaşların tuttuğu balıkları tutmuş kadar oldum, muhabbetler'de bana yetti
bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere rast gele.

Bu ilk etkinlik'likten ilk dönen ben oldum.
her nekadar forum'dan tanışmış olduğum arkadaşlarla şahsen'de tanıştığım için'de çok memnun oldum,
olta açmadım arkadaşları seyrettim, arkadaşların tuttuğu balıkları tutmuş kadar oldum, muhabbetler'de bana yetti
bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere rast gele.
Sonra da ben ve cumhur abi ayrıldı. Şahsen tanışmanın keyfi bir başka.

Lrf avrupa takiminin yenikapidaki ilk bulusmasi gayet guzel ve muhabbetli gecti. Balik bir ara yapti ancak daha sonra kesti. Isome&berkley mucadelesinden isome galip cikti. Saat 23.30 civari Ahmet kardesimle ben meradan ayrildik. Diger arkadaslar bizden sonra insallah şov yapmistir 😉

Katilan arkadaslar; @Hedo-Bahadir, @matu-Batuhan, @Ahmet Çevik-Ahmet, @confused-Arda, @Yigityasaroglu-Yigit, @korayb3406-Koray, @salcin-Sahin ve @Ercüment-Ercument abiye katilimlarindan ve muhabbetlerinden dolayi tesekkur ederim. Ercument abiye dolu dolu muhabbeti icin ayrica tesekkur ederim. Insallah tekraririni yapmak kismet olur.🙂

Back