LRF Baslangic Seti Onerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@enginson abi oneri icin cok tesekkur ederim deniyicem mutlaka ancak tek sorun avlandigim yer Ayvalik yakinlari yani Kuzey Ege. Burada istavrit bulursak ancak derin suda bulabiliyoruz ancak mirmir oluyor belirli noktalarda. Deniyicem mutlaka.
o bölgede avlanan bazı arkadaşlar var duo tetraworks serileri ile levrek yakalıyorlar. özellikle yurameki serisini tavsiye ederim.
upload_2016-11-22_7-19-36.png
upload_2016-11-22_7-22-12.png

okumanın binlik makinaları gelsin diye beklerken, bu yazılanlardan sonra, acaba ceymar 25 lik mi olsa dedim ve fiat aldım bugün yine 🙂 Daiwa crossfire 220 cm 2-8 gr kamış ve Okuma ceymar 25, toplam 200 tl nakit. ne dersiniz?
Slm. Bende yeni bir set ile uzun süredier ara verdiğim hobiye geri dönmek istiyorum. Oğlum içinde 1 set toplam 2 set kurmayı planlıyorum. bu fiyatı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Kamış
(link) midir.

tşk.

Slm. Bende yeni bir set ile uzun süredier ara verdiğim hobiye geri dönmek istiyorum. Oğlum içinde 1 set toplam 2 set kurmayı planlıyorum. bu fiyatı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Kamış
(link) midir.

tşk.
1 ay önce izmir de alamatra balıkçılıktan aldığım nakit son fiyatdır. doların artışıyla fiyat değişmiş olabilir? buarada, ben de henüz setimi alamadım 🙁 böyle giderse bahara kalacak lrf hayallerim 🙂

Back