reelmaster
Daimi Üye
Selamlar Akif abim nasılsın
kesinlikle abi , ama kötü yanı şu av arkadaşın tutamayınca hadi gidelim demeye başlıyor 😀😀😀😀
Selamlar Akif abim nasılsın
kesinlikle abi , ama kötü yanı şu av arkadaşın tutamayınca hadi gidelim demeye başlıyor 😀😀😀😀
Sağol abim. Tam toparlamasamda işe gidip gelecek kadar idare ediyorum.
Çok geçmiş olsun abim acil şifalar dilerimSağol abim. Tam toparlamasamda işe gidip gelecek kadar idare ediyorum.
Sağol Hakan, Tam sana güzel bir süpriz yapalım derken, Bronşit olduk. Neyse bununla gelsin geçsin.Çok geçmiş olsun abim acil şifalar dilerim
Önce sağlık abim , gelmiş geçmiş olsun iyileş biranönce de torikler gitmeden balığa çıkalımSağol Hakan, Tam sana güzel bir süpriz yapalım derken, Bronşit olduk. Neyse bununla gelsin geçsin.
Aminnnn.. 👍👍👍👍👍👍
Murat abi LRF gibi Jigginge de mesafeliydim, yani o demir parçası ile balık nasıl yakalanır diye kendi kendime söyleniyordum 🙂
bu iş ta ki balığı yakalayana kadarmış , yakaladık da iyi mi ettik ? yeni yeni masraf kapılarını aralamış olduk... 😀😀😀

Acil şifalar diliyorum...Sağol abim. Tam toparlamasamda işe gidip gelecek kadar idare ediyorum.
Ah Adem hocam ah ağzınızdan bal damlıyor bal...Hakan hocam bundan sonraki avların ağır klasman orkinos avları. Bir tekne yakışır sana🙂