Hocam bende ağırlıklı olarak bu işin hobi kısmı alacağım zevk ve heyecan için yapacağım. Tabi bazı avlar tüketecek kadar tuttuğumda olur diye düşünüyorum. Asıl amacım güzel vakit geçirmek.Peki siz arkadaşın bahsettiğiniz ağırlıkları atmak istediğini yada eylül'de geliboluya gideceğini nereden çıkarttınız? Hem teknik bilgiden bahsediyorsunuz hem de 15 - 45 kamışla lrf yapmaktan söz ediyorsunuz. Jigheadiniz isterse 0.1 gr olsun araya 5-7-10-12 gramı koyduğunuzda zaten o istavritin bütün aksiyonu ölüyor. Ben sırf o yüzden hafif rüzgarda 4-5 gramla bile carolina rig yapmaktansa evde oturuyorum. Kova dolusu istavrit de tutsanız benim imzamdaki lrf takımları ile 0.5-0.8 gr jighead kullarak yakaladığım 15-20 parça azman istavritten aldığım zevki almanız mümkün değil. Asıl ayırım da burada ortaya çıkıyor zaten bazı avcılar nicelik, bazıları ise nitelik üzerine av yapıyorlar. Sizin takım boğazda kanala atış yapmak gerektiğinde yetersiz kalacaktır bence siz güzel bir surf takım yapıp onunla hem lrf hem de kurşun arkası yapın, Nasılsa ben yaptım oldu diyerek işin içinden çıkıyorsunuz. Ayrıca saydığınız balıkları lrf'ci arkadaşlar istanbulun bir çok bölgesinde hatrı sayılır miktarda yakalıyorlar emin olun. Bu işi hakkı ile yapan adamlar her avlarını çarşaf çarşaf sosyal medyaya atmıyorlar, bir çoğu kişisel sayfalarına yüklüyor yada benim gibi kendine saklıyor.