Lrf Hakkında Bilgilendirilmeye Ihtiyacım Var!!

Tepki
99
Ödül
38
Merhabalar,

İstanbulda yaşıyorum fakat daha yakın zamanda balıkçılığı girişimim oldu fakat bu bana zevk vermedi. Kalabalık ortamlar takılmalar vs vs.
Spin veya lrf şuanda daha keyifli gelicegini düşünüyorum özellikle lrf... Fakat rüzgardan dolayı lrfde çok sıkıntı yaşanabiliyormuş.
Şimdi sorularım şunlar.
Örneğin havalar soğudunda bu av disiplini nasıl işliyor. Rüzgardı vs sıkıntı yaşatıyormu. Yoksa av yapmama engel olmazmı?
Aynı şekilde spinide değerlendirirsek böyle bir problem yaşarmıyım?

Yani şuanda kafamı tırmalayan böyle iki unsur var. Tecrübeli arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Çok tecrübeli değilim 4/5 ay oldu ama 15/20 şiddetinde rüzgarda sorun yaşanıyor hafif gramajlar oldugu için abuk sabuk noktalara gidiyor veya dalga oluşursa direk kıyıya vuruyor veya dibe takılıyor kuytu akıntının az oldugu koy gibi marina gibi yerlerde etkili oluyor kış olsada rüzgar olsada o tarz av merası varsa yakınında tadından yenmez yada rüzgarı arkana alacaksın rüzgar yönüne göre av yapacaksın

Çok tecrübeli değilim 4/5 ay oldu ama 15/20 şiddetinde rüzgarda sorun yaşanıyor hafif gramajlar oldugu için abuk sabuk noktalara gidiyor veya dalga oluşursa direk kıyıya vuruyor veya dibe takılıyor kuytu akıntının az oldugu koy gibi marina gibi yerlerde etkili oluyor kış olsada rüzgar olsada o tarz av merası varsa yakınında tadından yenmez yada rüzgarı arkana alacaksın rüzgar yönüne göre av yapacaksın

Boyle durumlar insanin canini sikar yada ben sabirsizim. Peki spinde boyle durumlar oluyormu acaba

Spine yeni başlama arefesindeyim idareten kamışı aldım sahteleri aldım elimdeki makinayı kullanacağım ama rüzgar illaki her avı etkiler şiddetine göre verimli verimsiz zamanları var hedef balığa ve zevke göre tercih değişir zamanla hepsi olsun istiyorsun ama en çok elimin gittiği takım yine lrf hem hedef balığın çok olması hemde hafifliği cazip meraya göre avlanacak tür istavrtite olabiliyor levrekte istediğin kombini yapıp

Son düzenleme:
Back