Lrf Için Set

ismailduger

Yeni Üye
Tepki
26
Ödül
15
Arkadaşlar Merhaba;

Antalya taraflarına taşındığım için bir LRF seti alıp bu bölgede denemeler yapmak istiyorum. Kamış ve makina için en fazla 600 TL kadar bir bütçem var. Araştırma sağladım ancak tam emin olamıyorum sizden ricam bir öneride bulunmanız aynı zamanda Antalya'da ne taraflar LRF için ideal olabilir

Savaş dursunun videolarını seyredebilirsin youtubedan mavi yüzgeç.comda hazır setler var dilersen bakabilirsin okuma deadringer makina fiyatta bi tik yukarı çıkabilirsen ceymar ve okuma veya savage gear lrf kqmislarida sitede bulmak mumkun

Okuma dead ringer 1-8
Okuma Alaris 20
Kendo 4x 0,06 mm ip
Powerline ultra 0,20 leader
Kendo klips 00

Geçen sene buna ek olarak pembe isome, Savage g pop walker 55, Savage g turkish mix jig seti , hırsız iğne, kendo baby jig 5 gr ve cultiva jighead i 385₺ ye almıştım ama şu an ne durumdadır bilmiyorum fiyatlar. Benim beklentilerimi karşıladı bu takım bakmanızı tavsiye ederim.

Daiwa Legalis 1-10
Ceymar cxt-10
gibi olabilir. Hedef balığa göre ceymar 25’lik makinede olur.

okuma 1-9 gr atarlı kamışı ve okuma xct-10 makınasını alabılırsın kamıs ve makına 2 sıde cok guzeldır.

Arkadaşlar Merhaba;

Antalya taraflarına taşındığım için bir LRF seti alıp bu bölgede denemeler yapmak istiyorum. Kamış ve makina için en fazla 600 TL kadar bir bütçem var. Araştırma sağladım ancak tam emin olamıyorum sizden ricam bir öneride bulunmanız aynı zamanda Antalya'da ne taraflar LRF için ideal olabilir
bütçe için birşey diyemem ama alternatifli bir set almanızı tavsiye ederim antalya için.
mesela levrek için de uygun olan bir set mantıklı olabilir. 1-12 gr , 2-14 gr 240cm civarı kamışlar ve max 180-200 gr ağırlığında 200 kafa düşük sarımlı bir makine ideal olacaktır.

bütçe olarak legalis set yapılabilir belki biraz bütçeyi aşabilir.
savage gear dropshot 2-12 gr kamış olması lazım , makine vakit varsa kastking sharky 3 1000 kafa alınabilir.

Back