Lrf Için Uygun Mera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LRF_<3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

LRF_<3

Üye
Tepki
50
Ödül
23
merhaba forumda daha yeniyim 6 aydır lrf sistemiyle avlanmaktayım istanbulda bi kaç yerde avlandım fakat pek verilimli geçmedi istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz mera var mı

merhaba forumda daha yeniyim 6 aydır lrf sistemiyle avlanmaktayım istanbulda bi kaç yerde avlandım fakat pek verilimli geçmedi istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz mera var mı
videoyu izleyince,
aklıma Üsküdar Kız kulesi ile Harem arasındaki kayalıklarda olabilme ihtimali geldi.

Boğazda, akıntının az veya ters yöne olduğu zamanlarda ( sanırım Lodosta oluyor. ) Lrf ile olta atsak verimli olur mu acaba ?

Bogazda lrf ancak onumuze atarak mumkun oluyor Haşmet abi. Istavritin tam kiyiladigi zamanlarda 3 lu 5 li capari ile lrf takimiyla istavrit almak cok zevkli oluyor. Bir de bogaz hattinda bir cok yerde iskorpit aliniyor bildigim kadariyla.

Bogazda lrf ancak onumuze atarak mumkun oluyor Haşmet abi. Istavritin tam kiyiladigi zamanlarda 3 lu 5 li capari ile lrf takimiyla istavrit almak cok zevkli oluyor. Bir de bogaz hattinda bir cok yerde iskorpit aliniyor bildigim kadariyla.
Akşam suyu - sabah suyu Lrf de kaşık rapala jig iş yapmaz mı

Abi sen öyle ya da böyle artık lrf'ye başla. Lrf ekipmanları hakkında da onlarca testin yorumun bence bize çok şey katar ben heyecanla bekliyorum yemli surfünü atar bir yandan lrf ile at çek yaparsın mis gibi 🙂
Aklım 4.50 m kamış ile kurşun arkası kaşık rapala at çek de kalır 🙂

Back