LRF / İlk Levrek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hedo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler Bahadır 🙂 Ben de yine Engin abinin tavsiyesi ile favorite 1-7 gr. kamış ve makine aldım. İlk çıktığımda gece 10cm. lik istavriti (tabii iade) çektim ve onun vuruşunu titreye titreye gelmesini bile hissetmek LRF keyfini veriyor. Bakalım bize de kısmet olur inşallah 🙂

Tebrikler; İlk balık için oldukça heyecan verici olsa da ilerleyen zamanlarda bu boyları salmanı dilerim.

Tebrikler Bahadır.
Levrek garip balık.. Üstüne gidersin gelmez, laylaylom yaparken geliverir.. 🙂
Her zaman rast gelsin

Bahadır hocam tebrik ederim. Sen lrf ile 2 tane daha levrek çıkarsan bütün spinciler lrf ye döner bence.

Tebrikler lrf ile iyi boy levrekte alındığına göre sanırım yakın zamanda lrf ci patlaması olacak

Tebrikler Bahadır 🙂 Ben de yine Engin abinin tavsiyesi ile favorite 1-7 gr. kamış ve makine aldım. İlk çıktığımda gece 10cm. lik istavriti (tabii iade) çektim ve onun vuruşunu titreye titreye gelmesini bile hissetmek LRF keyfini veriyor. Bakalım bize de kısmet olur inşallah 🙂

Teşekkürler. İnşallah kısmet olur da sen de benim gibi zehri alırsın kardeşim 😀

Tebrikler; İlk balık için oldukça heyecan verici olsa da ilerleyen zamanlarda bu boyları salmanı dilerim.

Evet çok teşekkür ederim. Yasal sınırdan uzun boyda olduğu için alıkoydum.
Tebrikler Bahadır.
Levrek garip balık.. Üstüne gidersin gelmez, laylaylom yaparken geliverir.. 🙂
Her zaman rast gelsin

Teşekkürler Şeref abi. İnsanın hep laylaylom yapası geliyor 🙄

Bahadır hocam tebrik ederim. Sen lrf ile 2 tane daha levrek çıkarsan bütün spinciler lrf ye döner bence.

Spine hiç başlamadım. ısınamadım da, biraz da pahalı. LRF tercih ettiğim için çok memnunum 🙂

Tebrikler lrf ile iyi boy levrekte alındığına göre sanırım yakın zamanda lrf ci patlaması olacak

İnşallah. Bolca etkinlik yaparız 🙂

Yanlış anlama avın prosedüre uygun fakat yasal olarak değil vicdani olarak 40 cm altı levreği salmanı dilerim. Bu tüm amatör balıkçılar için böyledir. Benim de ilk yakaladığım Levrek 32 cm idi. Ben de alıkoymuştum.

Bahadır tebrik ederim devamı gelir bunun arada limanın içini de yokla sana yakın olan başka bir liman içinde lrf ile güzel levrek alınıyor
Haftasonu lüfer denemesi yapacağım senin orada o tarafta olursan tanışmış oluruz
Rastgele

Burak Abi çok teşekkür ederim. Bana yakın başka bi avlakta olucam yarın gece 🙂 Haftasonu ise 24 saat limanda yatıp kalkmayı düşünüyorum 🙂 Silivride isen görüşelim haftasonu birlikte sallarız oltalarımızı 😉

Back