Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF / İlk Levrek

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Tebrikler Bahadır :) Ben de yine Engin abinin tavsiyesi ile favorite 1-7 gr. kamış ve makine aldım. İlk çıktığımda gece 10cm. lik istavriti (tabii iade) çektim ve onun vuruşunu titreye titreye gelmesini bile hissetmek LRF keyfini veriyor. Bakalım bize de kısmet olur inşallah :)

befalcon

Aktif Üye
Adı
Sinan ŞAHİNOL
Tebrikler; İlk balık için oldukça heyecan verici olsa da ilerleyen zamanlarda bu boyları salmanı dilerim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Bahadır.
Levrek garip balık.. Üstüne gidersin gelmez, laylaylom yaparken geliverir.. :)
Her zaman rast gelsin

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bahadır hocam tebrik ederim. Sen lrf ile 2 tane daha levrek çıkarsan bütün spinciler lrf ye döner bence.

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler lrf ile iyi boy levrekte alındığına göre sanırım yakın zamanda lrf ci patlaması olacak

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Bahadır :) Ben de yine Engin abinin tavsiyesi ile favorite 1-7 gr. kamış ve makine aldım. İlk çıktığımda gece 10cm. lik istavriti (tabii iade) çektim ve onun vuruşunu titreye titreye gelmesini bile hissetmek LRF keyfini veriyor. Bakalım bize de kısmet olur inşallah :)
Teşekkürler. İnşallah kısmet olur da sen de benim gibi zehri alırsın kardeşim :D

Tebrikler; İlk balık için oldukça heyecan verici olsa da ilerleyen zamanlarda bu boyları salmanı dilerim.
Evet çok teşekkür ederim. Yasal sınırdan uzun boyda olduğu için alıkoydum.
Tebrikler Bahadır.
Levrek garip balık.. Üstüne gidersin gelmez, laylaylom yaparken geliverir.. :)
Her zaman rast gelsin
Teşekkürler Şeref abi. İnsanın hep laylaylom yapası geliyor :rolleyes:

Bahadır hocam tebrik ederim. Sen lrf ile 2 tane daha levrek çıkarsan bütün spinciler lrf ye döner bence.
Spine hiç başlamadım. ısınamadım da, biraz da pahalı. LRF tercih ettiğim için çok memnunum :)

Tebrikler lrf ile iyi boy levrekte alındığına göre sanırım yakın zamanda lrf ci patlaması olacak
İnşallah. Bolca etkinlik yaparız :)

befalcon

Aktif Üye
Adı
Sinan ŞAHİNOL
Yanlış anlama avın prosedüre uygun fakat yasal olarak değil vicdani olarak 40 cm altı levreği salmanı dilerim. Bu tüm amatör balıkçılar için böyledir. Benim de ilk yakaladığım Levrek 32 cm idi. Ben de alıkoymuştum.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Estağfurullah :) Birgün 40cm altını alıkoymadığım günler de gelecek sizin gibi ;)

hayalet avcısı

Daimi Üye
Bahadır tebrik ederim devamı gelir bunun arada limanın içini de yokla sana yakın olan başka bir liman içinde lrf ile güzel levrek alınıyor
Haftasonu lüfer denemesi yapacağım senin orada o tarafta olursan tanışmış oluruz
Rastgele

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Burak Abi çok teşekkür ederim. Bana yakın başka bi avlakta olucam yarın gece :) Haftasonu ise 24 saat limanda yatıp kalkmayı düşünüyorum :) Silivride isen görüşelim haftasonu birlikte sallarız oltalarımızı ;)