grendel1984
Yeni Üye
- Tepki
- 26
- Ödül
- 15
Merhabalar. Değerli hobidaşlar daha önce lrf deneyimim olmadığı için sizlere fikir danışmak istedim. Hem lrf hem de biraz light spin yapmak istiyorum. Yani kamış biraz silikon aticak kadar esnek vib blade, crankbait, mini jerbait, micro jig atıcak kadar da sert olsun istiyorum. Veya bunları yapabilsin. Zira hem tatlısuda kasna levrek kovalarken işimi görsün hem de denizde mırmir çipura falan tutabileyim veya olur ya şansa akya vb de denk gelirse çekeyim istiyorum. Bilmiyorum çok mu fazla istediklerim bir kamışa göre ama bunları 100 de 100 karşılamasa da ucundan karşılasın ki fiyat performans karşılığını tek seferde alabileyim istiyorum. Kolay tasinabilmesi de önemli. Mesela piknige gittim veya denizi olan guzel bi ilceye. Geziyorum carsi pazarini aksamustu oldu. Şu limanda ne varmis diyip arabadan alip iki el atabileyim tarzinda bir sey de ariyorum isin acikcasi. Balikciligi boyle uzun ugras gerektiren bir seyden cikarip oldukca pratik hale getirmem gerekiyor ki baliga sık sık gidebilen bir insan olmadığım için herhangi bir yere gittigim zaman da elimin altında bir şeyler olsun. Gittigim belli bir mera yok. Ama simdilik daha cok izmirde Pamucak ve Ahmetbeyli meralarinda geziyorum.
Baktığım kamıslar ise şöyle
Major Craft Solpara 0.6 -10 gr atarlı solid
Major Craft Crostage 0.6 10 gr tubular
Nomura Akira 1-10 gr atarlı
Savage Gear parabellum 0-7 gr
Savage Gear Lrf Css 0.5 -7 gr
Shimano Catana Ex Spinning 1-11 gr
Daiwa legalis 1-10 gr veya 1-12 gr
Kobura Hunter 1-10 gr
(Savage gearlar sanirim atar araligindan da anladigim kadariyla daha esnek digerlerine gore ama sahte vb atma performansi iyiyse kullanan varsa alabilirim)
Bu kamışlar arasından siz benim yerinde olsanız hangisini tercih ederdiniz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baktığım kamıslar ise şöyle
Major Craft Solpara 0.6 -10 gr atarlı solid
Major Craft Crostage 0.6 10 gr tubular
Nomura Akira 1-10 gr atarlı
Savage Gear parabellum 0-7 gr
Savage Gear Lrf Css 0.5 -7 gr
Shimano Catana Ex Spinning 1-11 gr
Daiwa legalis 1-10 gr veya 1-12 gr
Kobura Hunter 1-10 gr
(Savage gearlar sanirim atar araligindan da anladigim kadariyla daha esnek digerlerine gore ama sahte vb atma performansi iyiyse kullanan varsa alabilirim)
Bu kamışlar arasından siz benim yerinde olsanız hangisini tercih ederdiniz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi