LRF KOKULU SİLİKON DEĞERLENDİRMELERİ

Lucky john sand worm ile eskina da basarili avlar yaptim digerlerini kullanmadim ,sadece isome ve lucky john tecrubem var

isome de berkley de kullanmış biri olarak artık sadece fujin alıyorum. zira ilk ikisi çok çabuk kopuyor. zaten meramda vuran dip balığının çoğu kayabalığı. o da yemi hemen alıyor. ispari ise hemen koparıyor. fujin ise hem avcı hem dayanıklı. merada karagöz varsa alıyor. iskorbit zaten kokusuz yemlere bile geliyor. geçen yıl müsilaj yüzünden pek balık yoktu ama ondan önceki yıl epey karagöz aldım fujin ile. elimde bir miktar kalan berkley'leri kışın uygun havalar olursa levrek için kullanmayı düşünüyorum.

fujin yummy malesef hiçte öyle videolarda göründüğü sağda solda duyduğunuz gibi değil. Evet kolay kopmuyor ancak balıkta pek uğramıyor zaten. onun yerine küçük lucky johnun pembe silikon sahteleri var 3-5gr jigheadle güzel avlar veriyor. Levrekte aldım eşek istavritide aldım. ha iyide kurt lazım kurt mırmır yesin, karagöz yesin diyorsan marıkyu- gulp serisinden şaşmamalısın.

Uygun fiyatlı Ryoshı silikon kullanabilirsiniz paketi 30 tl bir isome değil ama fujinden daha iyi iş görüyor tek sıkıntısı çabuk kopması.
116578 dosyayı görüntüle
Merhaba, bu üründen memnun kaldınız mı? şu an 33 tl ye bulmak mümkün. Marukyular ise 120-150 TL arası arada uçurum var. Bu uçurum da göz önüne alındığında kullanılabilir bir silikon mudur?

Fujin lerde sıvı var mı? Bir de başka bir silikonu isome sıvısına yatırsak zararı olur mu?

Fujin sivilida var sivisiz model de var ,baska marka silikonu baska marka siviya koyarsan bozarsin bence deneme

Ryoshi pembelerde sıvı var diğerlerinde yok fazla ambalajları hatalı çıkmış bi kaç mağazayla konuştum ama sıvısız kalsada kurumuyacağını söylüyorlar

Ağırlıkla isome kullanıyorum, diğerleride avcı fakat isome kadar etkili değil balığın olduğu donemde ucuz fujin yumy kullanırsın balık nazlı ise isome berkley.

Sıralamam
1. Berkley gulp (Balık nazlı ise bunu kullanıyorum) Butun taş balıklarını aldım.
2. İsome (ağırlıkla bunu kullanıyorum) Butun taş balıklarını aldım.
3. Fujin ( ispari çoksa istavrit ve eşkinada etkili oluyor.)
4. Yumy ( İskorpit - Eşkina - İzmarit )
5. L.jhon ( çok kullanmadım ispari ala bildim )
6. mebura ( az kullandım vurş zayıf balık alamadım.)

Back