LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

İstavritler küçük geliyor takoz yakalamak için tüyo verebilecek olan var mı ben dipten ufak ufak zıplatarak yavaş aralıklı sarımlarla çekiyorum kıyıya yakın uerde genelde istavrit atlıyor ama boylar pek hoşuma gitmiyor

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5e5b7d87c1fa03764caabcad63848a23.jpg

Takozlar genelde dipte gezer. Normalde istavrit icin ziplatarak aksiyon verip cekmek lazim ama dip baliklari hedefleniyorsa takoz istavrit gibi yavas duz sarim gerekli. Bir de isomeleri tek parca igneye takmak daha etkili olur.

Takozlar genelde dipte gezer. Normalde istavrit icin ziplatarak aksiyon verip cekmek lazim ama dip baliklari hedefleniyorsa takoz istavrit gibi yavas duz sarim gerekli. Bir de isomeleri tek parca igneye takmak daha etkili olur.
Ok teşekkürler bide dipten düz sarım deneyelim ozmn

İstavritler küçük geliyor takoz yakalamak için tüyo verebilecek olan var mı ben dipten ufak ufak zıplatarak yavaş aralıklı sarımlarla çekiyorum kıyıya yakın uerde genelde istavrit atlıyor ama boylar pek hoşuma gitmiyor

5e5b7d87c1fa03764caabcad63848a23.jpg
ben irielrini genelde sahte ile tutuyorum

Akşam Serkan la beraber 22:00 gibi başladığımız avı 01:00 balık olmasına rağmen bitirdik is güç var diye fotodaki küçük gibi görünenler kesinlikle fazla yaralanmıştır tuttuğumuz kadar da en az geri iade ettik
Yer:dolgu alanı
Kamis:Shimano soare ci4
Makina:Shimano soare ci4 2000
İp:daiwa 0,08
Silikon:berkley baby sardine isome l
Serkan'da kendi takımını yazsın 🙂
IMG_7672.JPG

Akşam Serkan la beraber 22:00 gibi başladığımız avı 01:00 balık olmasına rağmen bitirdik is güç var diye fotodaki küçük gibi görünenler kesinlikle fazla yaralanmıştır tuttuğumuz kadar da en az geri iade ettik
Yer:dolgu alanı
Kamis:Shimano soare ci4
Makina:Shimano soare ci4 2000
İp:daiwa 0,08
Silikon:berkley baby sardine isome l
Serkan'da kendi takımını yazsın 🙂
56945 dosyayı görüntüle
Yazayım bari 🙂 Güzel av oldu. Saldıklarımız aldıklarımız kadar vardı nerdeyse. Kraçalar kıpır kıpır oynayıp durdular yine bizim yemlerle 🙂 Yakın zamanda kendileri büyüyünce görüşmek üzere sözleştik.
Benim takım da;
Kamış: Major Craft Solpara
Makine: Okuma Dead Ringer 10
İp: Power Pro 0.06
Silikon: İsomeler de çalıştı ama baby sardine bu ara favorim.

Tebrikler bende gitmek istiyorum hep bir aksilik çıkıyor çıldırmak üzereyim. inşallah bu hafta sonuna giderim.

Back