LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Ben kendo ajiworm glow denedim iş yapıyor. Ben de bir türlü isome pembe ye iş yaptıramıyorum 🙂

Ben de isome rede is yaptiramiyorum. Sirf denemek icin 1 metre berrak suya birakiyorum etrafta ne kadar minik balik var toplaniyor basina 😉 Kokusu cok etkili. Ammavelakin bi kac kayabaligi disinda siftahi yok.

Uzun zamandır kokusuz silikon kullanmıyorum mutlaka is yapardı fakat bence kokulular herturlu daha avantajlı hem aksiyonları iyi hemde koku faktörü var baby jig denedim fakat sonuç alamadım bana göre babyjig birazdaha aydınlık meralarda ve sabah suyunda akşam üstü güneş batarken daha verimli oluyor
Toto yada benzeri sahte banko is yapardı fakat yanıma almayı unutmuşum o yüzden deneyemedim

Katiliyorum. Baby jig mor kafa glow olanini gece denemek istiyorum aslinda. Ama dediginiz gibi diger renkler sabah ve aksam hava kararmadan is yapiyor.

b8aab9c0306ef2e7d0db01433d406798.jpg

Akşamki avımın çirkin kralı. Yeni makinemin kalaması için biraz antrenman oldu Bu arada @coner abim sormuştu. Makine süper abi kalaması çekimindeki pürüzsüzlük hafiflik ip sarımı çok iyi. Bu fiyatta bu kaliteye pek rastlanamaz sanırım.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8d229cb3f45f379fc4485c856a3453db.jpg

Sanırım kimse lrf ile avlanmıyor birkaç saat boşluk bulduğum dün akşam yemi biraz büyük kullandım. Aç gözlü ufak bir kaç balığı iade ettim. Sonuç yukarıda. Şuan marmara içinde özellikle istanbul Anadolu yakasında ufak kraçaların arasında gayet iyi boy istavritler geziyor. Sadece yemi biraz büyütün. Kaliteli glow bir yem kullanın. Birazda ufak balıklardan gelen tepkilere sabırlı olun rastgelsin...

Sanırım kimse lrf ile avlanmıyor birkaç saat boşluk bulduğum dün akşam yemi biraz büyük kullandım. Aç gözlü ufak bir kaç balığı iade ettim. Sonuç yukarıda. Şuan marmara içinde özellikle istanbul Anadolu yakasında ufak kraçaların arasında gayet iyi boy istavritler geziyor. Sadece yemi biraz büyütün. Kaliteli glow bir yem kullanın. Birazda ufak balıklardan gelen tepkilere sabırlı olun rastgelsin...

Bereketli olsun Gökhan

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimkiler catır catır alıyor ben 2 günlük ara verdim akşama vurguna devam inşallah... Gelirsen çay ısmarlayayım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dişli avlarına sonbahara kadar ara verdim. Şu anlık lrf peşine düştüm. Size rastgelsin.

Tebrikler kardesim. Lrf icin icimiz akiyor ama zaman yok 🙁 Sayenizde gozumuz gonlumuz senleniyor 🙂

Back