Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

@immortal

Aktif Üye
Adı
Kemal G.
Aynen
Abi dün Sarıyer tarafına götürdüm aile eşrafını. Oyalanayım dedim biraz pembe mutant taktım tık YÖK. İsome l beyaz taktım daha aksiyon vermeden vuruşları hissetmeye başladım. Çok küçük ebatlarda 4-5 Kaya balığı yakaladım. Bir de kıyıda kefal düşürdüm. Kokulu silikon ile beklemeli av bile yapabilirsin.
Katılıyorum. Kokulu silikonlarin performansı farklı. LRF için geliştirilmiş ürünler olarak düşünmeyin, yemli avda da kullanılıyor zaten.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
kokulu silikonlarda vuruş azaldığı zaman hemen silikon değştirin anında farkediyor eskisini de yine diğerlerinin yanıan koyabilirsiniz.

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar lrf'yi yılın tüm aylarında kullanmamız mümkün mü acaba?

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Merhabalar lrf'yi yılın tüm aylarında kullanmamız mümkün mü acaba?
bölgeye göre değişir. İstanbul için ocak nisan arası dışında av yapar, en verimli zamanı kasım aralıktır. en çeşitin bol olduğu zaman da haziran ağustor arasıdır. ama ocak gibi aşırı soğuklarda balık yapmaz.

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bölgeye göre değişir. İstanbul için ocak nisan arası dışında av yapar, en verimli zamanı kasım aralıktır. en çeşitin bol olduğu zaman da haziran ağustor arasıdır. ama ocak gibi aşırı soğuklarda balık yapmaz.
Teşekkür ederim Engin abi. Peki ya karadeniz ?