Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bölgeye göre değişir. İstanbul için ocak nisan arası dışında av yapar, en verimli zamanı kasım aralıktır. en çeşitin bol olduğu zaman da haziran ağustor arasıdır. ama ocak gibi aşırı soğuklarda balık yapmaz.
Engin abi kasim aralikta lrf is yapiyor mu? Takoz mu aliniyor acaba?

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi dün Sarıyer tarafına götürdüm aile eşrafını. Oyalanayım dedim biraz pembe mutant taktım tık YÖK. İsome l beyaz taktım daha aksiyon vermeden vuruşları hissetmeye başladım. Çok küçük ebatlarda 4-5 Kaya balığı yakaladım. Bir de kıyıda kefal düşürdüm. Kokulu silikon ile beklemeli av bile yapabilirsin.
Mini jigler denemek lazim.

mdyildiz

Üye
Adı
Doganay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selamlar,
@iua ile bu akşam Maltepe-Kartal'dan başlayarak Gölcük'e kadar aralarda dura dura Lrf denemeleri yapmayı planlıyoruz. Pendik'in ötesini pek bilmediğimiz için önereceğiniz mera ve tavsiyeler için buradan yada özelden yardımcı olabilirseniz seviniriz.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi dün Sarıyer tarafına götürdüm aile eşrafını. Oyalanayım dedim biraz pembe mutant taktım tık YÖK. İsome l beyaz taktım daha aksiyon vermeden vuruşları hissetmeye başladım. Çok küçük ebatlarda 4-5 Kaya balığı yakaladım. Bir de kıyıda kefal düşürdüm. Kokulu silikon ile beklemeli av bile yapabilirsin.
Hakan kardesim yapmis. Beklemeli ve ya capari gibi :)

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
@coner önümüzdeki hafta lrf organizasyonu yapalım eşref abi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi