LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Eşref Abi selamlar. Geçen sene satın aldım ve tüm yaz kullandım. Bu seferde her zaman olduğu gibi atışımı yapıyordum. 8 yada 9. atışta kırıldı uç kısmı. Hiç bir zorlama, takılma vs. de olmadı. Bende şaşkınım. İlk halka yok 2. halkaya kadar kestim mecburen. Şimdi bu şekilde kullanmıyorum ama hissiyat %99 dan %30 a düştü :\

Kamis ust atar degerine yakin -6 gr gibi- ve ya ustu -7, 8, 9 gr gibi - calistiniz mi hic? O sebepten kamis yorgunlugu olabilir. Uc kisim olmadigi icin atar degeri yukselmistir. Hissiyat onun icin azalir.

7 gr bir sahte ile 4-5 atış yaptım. sonrasında 3gr zoka ile 2 yada 3. atışta gitti. Ancak geçen sene yine 6-7 gr sahteler ile yarım saatlik atışlar yaptım hiç bir şey olmamıştı. sanırım miadını doldurdu.

Forumda şöyle bi bölüm açılsa keşke 🙂 kamışının alt ya da üst parçası zarar görenler için herkes oraya aradığı parçayı yazsa, ortaklaşan iki kişi kamışı normal fiyatına alıp fiyatı yarı yarıya bölüşse de bir parça için yeni bir kamış parası vermek zorunda kalmasak 🙂

Geçmiş olsun bende fovorite white bird almayı düşünüyorum ama biraz daha düşünücem galiba

Mrb dostlar dün akşam arkadaşlarla kartalda av yaptık rezil bir akşam oldu kelle başı 3 4 istavrit anca aldık balık denilen varlıktan eser yoktu.. Tabikide bundaki en büyük etken havaydı sanki bogazdaydık öle dalga vardı üstüne birde kutlamaların gürültüsü derken topladık tası taragı eve döndük... Sevgilerle

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda şöyle bi bölüm açılsa keşke 🙂 kamışının alt ya da üst parçası zarar görenler için herkes oraya aradığı parçayı yazsa, ortaklaşan iki kişi kamışı normal fiyatına alıp fiyatı yarı yarıya bölüşse de bir parça için yeni bir kamış parası vermek zorunda kalmasak 🙂
Bence gayet mantikli ve guzel bir fikir
Hocam madem fikir sizden yeni bir sayfa açın orada paylasimlarimizi yapalim. Misal ben de su an shimano alivio dx 210 ul kamisin alt kismi var. Üst tarafi kayinbirader acemilikten kirdi. Yedek kamışti.

Bence gayet mantikli ve guzel bir fikir
Hocam madem fikir sizden yeni bir sayfa açın orada paylasimlarimizi yapalim. Misal ben de su an shimano alivio dx 210 ul kamisin alt kismi var. Üst tarafi kayinbirader acemilikten kirdi. Yedek kamışti.
Ah şu kayinçolar 🙂) arabayı vermesen kamışı isterler 🙂

Back