Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
Herkese selam, haftasonu cumartesi aksamı lrf denemelerine cınarcık ido iskelesinde basladım fakat hava bozuktu, rüzgarlıydı ama cok sert değildi. capariyle istavrit atanlar tek tük ya alıyor ya almıyorlardı. bende elimdeki 2 gr lık jigheadle ve ucundaki berkley gulp ile sistemi dönemeye calısıyordum. gündüz vakti aynı takımla bir kaç kum balıgı kandırmıstım ilk lrf avım onlar oldu tipide biraz trakonya ya benzediği için ilk etapta cekindim acıkcası...neyse ben denemeye devam ederken sansıma gölcüklü lrf uzmanı Ersin abimiz denk geldi bana bir kac taktik ve tecrube paylasımı ile bir tane isome marukyu kurtcuk verip kücük igneli 1 gr lık jighead takmamı ve ileri dogru atıp 2-3 defa yukarı cekip bekleyip sarma gibi teknikler gösterdi. saolsun güzel bir giriş yapıp kısır bir mera olmasına ragmen 1 adet ufak istavrit ile 1 adet ufak bir mezgit kandırmayı başardım ve arada bir sürü eglenceli vuruslar esnemeler ile keyifli ve serin bir aksam gecirmiş olduk. umarım ilerleyen zamanlarda daha keyifli avlar yapabilirim. Gölcüklü Ersin beye desteği için çok teşekkür ederim.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
cumartesı gunu malum yerde bır denemem oldu ınanılmaz ruzgar vardı ..lrf ruzgarda olmuyor aga atıyorsun bomerang gıbı gerı donuyor her neyse..bır kaç abı gorduk boru kurduyla karagoz (cok ufak) -çırçır dıye bır balık - ve bır kaç farklı balık aldı..bende yumuldum yanlarına cok guzel vuruslar aldım hele bır tanesı efsaneydı kamıs katladı kalamayı aldı gıttı ama tam tasmalıyamamdan oturu yerı yolda bıraktı benı..çektıgımde ıgneyı baya acmıstı ..bu arada cultıva jıgheadler cok acıyor ınce ıgne yapısı ozellıkle fosforlu olanlar ınanılmaz ınce ıgne ya acıyor yada kırılıyor bılgınıze..
bir kaya balıgı ve 2-3 ıstavrıt aldım ama cok guzel vuruslar kaçırdım ah ahhh ona yanarım ıgnemı hangı balık actı ona yanarım..balıkları suya iade edıldı..
yem gulp camo 5cm ve marukyu L pembe ..

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cumartesı gunu malum yerde bır denemem oldu ınanılmaz ruzgar vardı ..lrf ruzgarda olmuyor aga atıyorsun bomerang gıbı gerı donuyor her neyse..bır kaç abı gorduk boru kurduyla karagoz (cok ufak) -çırçır dıye bır balık - ve bır kaç farklı balık aldı..bende yumuldum yanlarına cok guzel vuruslar aldım hele bır tanesı efsaneydı kamıs katladı kalamayı aldı gıttı ama tam tasmalıyamamdan oturu yerı yolda bıraktı benı..çektıgımde ıgneyı baya acmıstı ..bu arada cultıva jıgheadler cok acıyor ınce ıgne yapısı ozellıkle fosforlu olanlar ınanılmaz ınce ıgne ya acıyor yada kırılıyor bılgınıze..
bir kaya balıgı ve 2-3 ıstavrıt aldım ama cok guzel vuruslar kaçırdım ah ahhh ona yanarım ıgnemı hangı balık actı ona yanarım..balıkları suya iade edıldı..
Cultivalarda ayni sikayet cok fazla. Igne kirilmasi biraz buyuk balik geirse yasaniyor.

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
O malum yere ben de bugün iş çıkışı uğradım 1,5 saat uğraştım. Aşırı rüzgar vardı. Böyle bir şey çıktı nedir bu balığın cinsi?

Ekli dosyalar

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu akşam varmı İstanbul'da lrf avına çıkacak olan? Spontane bir organizasyon olursa eşlik etmek isterim. Şu an itibarıyla boşum. Avrupa-Anadolu çok farketmez.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben selimpaşada avdaym hafta somu akşam sabah. Yakınsan buluşup avlanalım.