fishbone_team
Aktif Üye
Herkese selam, haftasonu cumartesi aksamı lrf denemelerine cınarcık ido iskelesinde basladım fakat hava bozuktu, rüzgarlıydı ama cok sert değildi. capariyle istavrit atanlar tek tük ya alıyor ya almıyorlardı. bende elimdeki 2 gr lık jigheadle ve ucundaki berkley gulp ile sistemi dönemeye calısıyordum. gündüz vakti aynı takımla bir kaç kum balıgı kandırmıstım ilk lrf avım onlar oldu tipide biraz trakonya ya benzediği için ilk etapta cekindim acıkcası...neyse ben denemeye devam ederken sansıma gölcüklü lrf uzmanı Ersin abimiz denk geldi bana bir kac taktik ve tecrube paylasımı ile bir tane isome marukyu kurtcuk verip kücük igneli 1 gr lık jighead takmamı ve ileri dogru atıp 2-3 defa yukarı cekip bekleyip sarma gibi teknikler gösterdi. saolsun güzel bir giriş yapıp kısır bir mera olmasına ragmen 1 adet ufak istavrit ile 1 adet ufak bir mezgit kandırmayı başardım ve arada bir sürü eglenceli vuruslar esnemeler ile keyifli ve serin bir aksam gecirmiş olduk. umarım ilerleyen zamanlarda daha keyifli avlar yapabilirim. Gölcüklü Ersin beye desteği için çok teşekkür ederim.