Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

B

BS Okuru

Misafir
Isome pembe ve hirsizli takimla merada istavrit varsa kesin alirdiniz. Camoya kaya baligi bile gelmedi mi?
ilk defa bi lrf avım bu kadar kısır geçti berkley camo taktımı mutlaka iskorpit ziyaret ederdi 2-3 tane ama olmayınca olmuyor, maalesef isome yoktu yanım da ama joker olarak lrf çantasında bulunması gerekiyor:) en kısa sürede temin edicem.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de biraz evvel LRF'den geldim, iki saatlik av sonucu 40-50 kadar istavrit ve 2 adet yarım kiloluk kefal yakaladım. Bütün balıklar iade edilmiştir, tavalık istavrit yakalama niyetiyle gitsem de boyutlarından dolayı alıkoymaya gönlüm el vermedi. Elim boş döndüm ama aldığım keyif bana yetti.

B

BS Okuru

Misafir
Ben de biraz evvel LRF'den geldim, iki saatlik av sonucu 40-50 kadar istavrit ve 2 adet yarım kiloluk kefal yakaladım. Bütün balıklar iade edilmiştir, tavalık istavrit yakalama niyetiyle gitsem de boyutlarından dolayı alıkoymaya gönlüm el vermedi. Elim boş döndüm ama aldığım keyif bana yetti.
istavritler neyle alındı acaba?

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
istavritler neyle alındı acaba?
Mebaru Aji Worm pembe ve Mebaru Kasago ile aldım abi. Ama mutlaka hırsız iğne eklenmesi lazım diye düşünüyorum, sadece üç balık ana iğneden yakalandı. Diğerleri hırsız iğne ile alındı.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Baby jig denediniz mi?
Tesadüf bu ya abi, bu konudaki son mesajımda sizin sorunuz üzerine yazdığım açıklamayı paylaşmışım.

Bana sormadınız ancak ben de cevap vereyim bu soruya, 3 gram Kendo Baby Jig limon ile dört atış yapabildim,meram çok sığlık olduğundan dolayı. Dört atış, iki kefal ve bir istavritle son buldu. İstavriti kıyıya alamadan kaçırdım ama kefalleri aldım. Jig zemine takılmaya başlayınca bırakmak zorunda kalıp jighead+silikon kombinasyonuna geri döndüm.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mebaru Aji Worm pembe ve Mebaru Kasago ile aldım abi. Ama mutlaka hırsız iğne eklenmesi lazım diye düşünüyorum, sadece üç balık ana iğneden yakalandı. Diğerleri hırsız iğne ile alındı.
Emrecan kardesim kasagonun hangi modeli is yapti acaba? Acik pembe olani mi?

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Konu istavrit ise derin yerde (1,5+ metre) baby jig üzerine tanımıyorum. ;) 5 gram ;)
Bu cuma insallah baby jigin marifetlerini gorecegiz. Gecen haftaki organizasyonda 5gr limon baby jigi deneme amacli onume atiyordum. Asagi yukari cekme aksiyonuyla bile 2-3 istavrit takilmisti. Uzaklarla ugrasmaya gerek bile kalmamisti ;)