Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler keyifli bir av olmuş. bende aynı şekilde ilk LRF yaparken bana uzaktan bakıp gülenler vardı nasıl kamış nasıl olta diye onal bir şey tutamaz dite , tek tek takozları alınca fırlayıp yanıma geldiler dayanamayıp , ilk başta acemi şansı sanmışlardı, şimdi hepsi LRF ci oldular :D
Yemli avlananlara (özellikle istavrit) her zaman söylediğim şey, siz balık yemi bulsun diye beklerken ben balığı bulmaya çalışıyorum, bu yüzden benim şansım sizden daha fazla :)

Meralarınız ve yönteminiz bereketli ;)
Avlarınız daim olsun,

Dediğiniz gibi siz tek tek güzel güzel alırken millet etrafta acaip acaip bakıyor.
Sorduklarında anlattığınızda aklı yatan kişiler yönelmeyi düşünüyor ama herkes değil ;)
Tek tek ne uğraşacağım diyorlar kendi kafalarına göre
Ama zevki de orda dimi zaten
Sarıkanat geliyormuş gibi zevkli oluyor ;)

Daim olsun
Rastgele
( HİRO iyidir ;) )
Aynen abi bütün olay o bir tek istavritin gelişinde benim için. Her seferinde çapariyi full doldurup çeksem bunun yarısı kadar mutlu edemez.

Tebrikler. Cok verimli bir av olmus.
Teşekkürler.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Dün gece 21 ile 01 arasinda kartal tarafinda @Lüfer53 ile lrf avı yaptik. Saldigimiz 4 5 kayabaligina ek olarak fotograftaki yakisiklilari kandirdik. Iskorpit de suya iade edildi. Aksiyon cok ama skorumuz sinirli kaldi. Tum hobidaslara rastgele.
Isome L pembe, cultiva 2.2 gr, dead ringer 2-10, dead ringer 25

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün gece 21 ile 01 arasinda kartal tarafinda @Lüfer53 ile lrf avı yaptik. Saldigimiz 4 5 kayabaligina ek olarak fotograftaki yakisiklilari kandirdik. Iskorpit de suya iade edildi. Aksiyon cok ama skorumuz sinirli kaldi. Tum hobidaslara rastgele.

Herhalde son dönemlerin en güzel LRF raporu , tebrikler

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
@ktg666 cok tesekkurler. Darisi tum lrf tutkunlarina :)

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif

4-5 kaya balığı mı :) 7 sırf benim bıraktıklarım 1 adette küçük iskorpit. Kaya balıklarına çalıştım hep :) Günün şampiyonu sen ve isome L Pembe. Harika bir avdı çok zevkli bol aksiyonlu az etli :)

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
@Lüfer53 valla dogru soyluyorsun. El surmeden saldiklarimizi saydim herhalde :) sonra avuclayip da salmistik :)) isome istavritte gonlumun sampiyonuydu şimdi diger turlerde de iddiali hale geldi. bir de cabuk parcalanmasa..

@immortal

Aktif Üye
Adı
Kemal G.
Ben de biraz evvel LRF'den geldim, iki saatlik av sonucu 40-50 kadar istavrit ve 2 adet yarım kiloluk kefal yakaladım. Bütün balıklar iade edilmiştir, tavalık istavrit yakalama niyetiyle gitsem de boyutlarından dolayı alıkoymaya gönlüm el vermedi. Elim boş döndüm ama aldığım keyif bana yetti.
Emrecan merhaba, iyi iş çıkarmışsin. Kefal baby jig ile alındı sanıyorum. Hangi renk ve nasıl bir aksiyon kullandın?

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Tebrikler. Sahane baliklar ama istavrit yalniz kalmis. Isomede hirsiz kullandiniz mi ?

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emrecan merhaba, iyi iş çıkarmışsin. Kefal baby jig ile alındı sanıyorum. Hangi renk ve nasıl bir aksiyon kullandın?
Merhaba Kemal Hocam, kefali 4 gram Kendo baby jig limon rengiyle aldım. Aksiyonu ise şöyle açıklayabilirim: Attıktan sonra durmaksızın orta hızda sarıyorum ve sarım esnasında senkronize bir şekilde kamışın ucunu denize doğrultup vurduruyorum. Denize paralel yapılan jerklerde jig çok havalanıyor, bu yüzden suya dik bir şekilde kamışın ucunu suya yaklaştırıp jerk yapıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir, saygılarımla Hocam.