Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün tek skorla avı bitirdim. Varsa yoksa kayabalığı.. :( LRF'den soğumaya başladım. :(
Ekli dosyayı görüntüle 60726
O nasıl söz öyle soğumak falan? :) vallahi ben adını duymadığım rengarenk balıklar yakaladım bu stille. Engin abinin dediği gibi sürprizlere açık bir stil. Denemeye devam. Hem bu saatten sonra her stil ağır gelir sana :)

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
LRF süprizlere açık bir stil, bence bulunduğunuz yeri değiştirin, derin iskele tarzı yerleri deneyin. nerede avlanıyorsunuz? yardımcı olmak isterim, şu sıra istavrit tek tük te olsa LRF de av vermekte.
Istavrit geliyordu bir zamanlar, şimdi ıstavritte kalmadı. Çapariciler bile 5 saatte 8 istavrit yakalamış.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O nasıl söz öyle soğumak falan? :) vallahi ben adını duymadığım rengarenk balıklar yakaladım bu stille. Engin abinin dediği gibi sürprizlere açık bir stil. Denemeye devam. Hem bu saatten sonra her stil ağır gelir sana :)
Ahmet hocam haklısın ama benim sevdalısı olduğum tek canlı lüfer. Lrf benim için lüfer sezonuna kadar oyalanmaca. ;)

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
LRF süprizlere açık bir stil, bence bulunduğunuz yeri değiştirin, derin iskele tarzı yerleri deneyin. nerede avlanıyorsunuz? yardımcı olmak isterim, şu sıra istavrit tek tük te olsa LRF de av vermekte.
Ahmet hocam haklısın ama benim sevdalısı olduğum tek canlı lüfer. Lrf benim için lüfer sezonuna kadar oyalanmaca. ;)
valla bende spını beklerken lrf balşıyım dedım ama baya hosuma gıttı bazen aklımdan spın takımı satıp daha ıyı lrf setımı yapsam dıyorum..Lrf ıcın yenı kapıya gıdıyorum bosta donmuyorum cokk seuper bazen gecıyor bazende gercektende bırsey cıkmıyor başka yerler denemek lazım bazen alışkanlık sureklılık hep aynı yer bazen tat vermıyor katılıyorum..

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yenikapı, vasıta olmayınca ters kalıyor ve kesinlikle tek gidilecek bir avlak değil maalesef. :(
ustam cookkkk tek gıttım valla hıc sıkıntı yasamadım allahta kımseye talıhsız olay yasatmasın gercı..

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif