Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bu gece ayarlayabilirsem bir yoklama yapmayı düşünüyorum :) gece 12 - 01 gibi inebilirim

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
valla burdan oncelıkle bır sosyal msj vermek ıstıyorum;
öncelikle benı yalnız tek basıma bırakan arkadaslarıma ve abılerıme burdan bır serzenıste bulunmak ıstıyorum ..dun yoktunuz ama sızlerı temsılen hakkını vermeye calıstım..elımden geldıgı kadar cok tutmamaya calıstım ama malesef tuttum ..
ama yınede bir yada bır kaçınız olsaydı benı o kocaman farelerle baş başa bırakmamış olacaktınız..kedi bile kaçtı yanımdan artık kaya aralarında ne gorduyse yada neler gorduyse dıcem cunkı vık vık vık dıye senfonı yapıyorlardı..Açeydim gollarımı gel diyeydim size emme gelmediniz :( ..

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
aslında bugun ıs olmasaydı 2-3 saat daha takılırdım cunkı bos yoktu ve hıc jıg kaybetmedımmmm buda bır gelısme ..bır tane kaybettım oda ıgne actı penseyle duzeltım dedım cıttt gıttı..bır daha fosforlu cultıva almam tafsıyede etmem benım ıcın bıtmıstır..
hırsız ıgne ımalatına gırmem lazım 30-40 tane yapıp kenara atmam lazım..
gecenın yıldızı yazdım ama hırsız ıgnem + ısome marukyu L pembe ve beyaz

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20170804_201437.jpg
M
MAŞALLAH sizin av bayagi bereketli geçmiş. Bunlarda benim Kartal'da 21:00 -01:00 arası aldıklarım. 3 tanesi kendi baby jig 3 gr ile 2 tanesi marukyu yeşil ile kalanlar berkley gulp Sandworm bloddy ile alındı. 2 istavrit boyut nedeni ile bir tane de küçük iskorpit suya iade edildi. Çok sayıda vuruş oldu. Epey bir miktarda kıyıda düşürüldü zevkli bir geceydi. Baby jig ile siftah yapmış oldum. İşin bana göre en ilginç yanı istavrit nasıl atlıyorsa jigin kancasınin 3 ucuda agzinda geldi kiyiya. Zarar vermeden çıkarmak mümkün olmadı.

Son düzenleme: