karga
Daimi Üye
Genelde istavrit te ise yarıyor ama çinekop denk getireni gördümbahadır abi kendoları neyde kullanıyorsunuz? dişli için hazırlık mı yoksa 🙂
Genelde istavrit te ise yarıyor ama çinekop denk getireni gördümbahadır abi kendoları neyde kullanıyorsunuz? dişli için hazırlık mı yoksa 🙂
kapısınnnnnnnnnn...bende var olmasa valla alınır..Şu an Ordudayım. Ordu uzman balık av bayisinde düşük gramajlı olanları mevcut. Rizeden bir arkadaş yönlendirdi derseniz yardımcı olacaktır🙂 60798 dosyayı görüntüle
Abi ah. Dün söyleyecektn bu gece üsküdardaydım🙂 yemliye kısmetBu gece ayarlayabilirsem bir yoklama yapmayı düşünüyorum 🙂 gece 12 - 01 gibi inebilirim
vay maşallah.. cismini görmediysen sesi pek etkilemez 🙂
Maşallah tebrikler, sen farelere bakma denizde bile yüzüyor hergeleler,
MAŞALLAH sizin av bayagi bereketli geçmiş. Bunlarda benim Kartal'da 21:00 -01:00 arası aldıklarım. 3 tanesi kendi baby jig 3 gr ile 2 tanesi marukyu yeşil ile kalanlar berkley gulp Sandworm bloddy ile alındı. 2 istavrit boyut nedeni ile bir tane de küçük iskorpit suya iade edildi. Çok sayıda vuruş oldu. Epey bir miktarda kıyıda düşürüldü zevkli bir geceydi. Baby jig ile siftah yapmış oldum. İşin bana göre en ilginç yanı istavrit nasıl atlıyorsa jigin kancasınin 3 ucuda agzinda geldi kiyiya. Zarar vermeden çıkarmak mümkün olmadı.