MehmetÇağan
Daimi Üye
- Adı
- Mehmet Çağan ÖZCAN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
yaklaşık 2 haftalık video olması lazım. beklerim abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaklaşık 2 haftalık video olması lazım. beklerim abi
İnşaallah,yaklaşık 2 haftalık video olması lazım. beklerim abi![]()
önceden çekti de dün yayınlamıştır. o gün balık güzel ve erken yaptı. sonbaharda istanbuldan spine gelen çok oluyor gelirsen çayımı içmeden bırakmam seniİnşaallah,
teşekkür ediyorum...
Video, 24 May 2019 tarihinde yayınlanmış
Allah razı olsun...önceden çekti de dün yayınlamıştır. o gün balık güzel ve erken yaptı. sonbaharda istanbuldan spine gelen çok oluyor gelirsen çayımı içmeden bırakmam seni![]()
Kayhan abi benim boğaz avciligi konusunda hic tecrubem yokBu 5 cm gulplar icin hangi jighead’i kullanmak gerek? Kamis atari 0.5-8, 4-6gram arasi uygun olur sanirim.. kullanipta memnun kaldiginiz bir jighead var mi?
Av bölgeniz neresi? Hedef balık nedir? Mera çok derin değilse yada çok yüksek rüzgar yoksa o ağırlıklara çıkmaya gerek yok...Bu 5 cm gulplar icin hangi jighead’i kullanmak gerek? Kamis atari 0.5-8, 4-6gram arasi uygun olur sanirim.. kullanipta memnun kaldiginiz bir jighead var mi?
Hedef balik eşkina olucak, kiloya yakin baliklar oluyor.. hatta bir bucuk kilo civari baliklarda cok.. derinlik saniyorum ki 3 metre civari, hafif akinti ve dalga olabilir..Av bölgeniz neresi? Hedef balık nedir? Mera çok derin değilse yada çok yüksek rüzgar yoksa o ağırlıklara çıkmaya gerek yok...
derinlik 3 metre havanın da yatık olduğunu düşünürsek 1-1.5gr arası jigheadler uygun olacaktır. şahsen kendi meramda 1.5gr üstüne asla çıkmam ve benzer özelliklerde bir mera. lider kullanıyorsanız liderinizi biraz kalınlaştırmanızda fayda varHedef balik eşkina olucak, kiloya yakin baliklar oluyor.. hatta bir bucuk kilo civari baliklarda cok.. derinlik saniyorum ki 3 metre civari, hafif akinti ve dalga olabilir..