Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Mektupla

Daimi Üye

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İnşaallah,
teşekkür ediyorum...
Video, 24 May 2019 tarihinde yayınlanmış
önceden çekti de dün yayınlamıştır. o gün balık güzel ve erken yaptı. sonbaharda istanbuldan spine gelen çok oluyor gelirsen çayımı içmeden bırakmam seni :)

Mektupla

Daimi Üye

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu 5 cm gulplar icin hangi jighead’i kullanmak gerek? Kamis atari 0.5-8, 4-6gram arasi uygun olur sanirim.. kullanipta memnun kaldiginiz bir jighead var mi?

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu 5 cm gulplar icin hangi jighead’i kullanmak gerek? Kamis atari 0.5-8, 4-6gram arasi uygun olur sanirim.. kullanipta memnun kaldiginiz bir jighead var mi?
Kayhan abi benim boğaz avciligi konusunda hic tecrubem yok :) ama egede 0.5-8 atarli bir kamisla 2 gr ustu jighead takmazdim. Oralari bilmiyorum ama :) Jig head olarak da silikonun dusmesini engelleyen centigi olan tum jig headler gayet guzel oluyor lrf de pahali jighead bence para israfi

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Av bölgeniz neresi? Hedef balık nedir? Mera çok derin değilse yada çok yüksek rüzgar yoksa o ağırlıklara çıkmaya gerek yok...

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Av bölgeniz neresi? Hedef balık nedir? Mera çok derin değilse yada çok yüksek rüzgar yoksa o ağırlıklara çıkmaya gerek yok...
Hedef balik eşkina olucak, kiloya yakin baliklar oluyor.. hatta bir bucuk kilo civari baliklarda cok.. derinlik saniyorum ki 3 metre civari, hafif akinti ve dalga olabilir..

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hedef balik eşkina olucak, kiloya yakin baliklar oluyor.. hatta bir bucuk kilo civari baliklarda cok.. derinlik saniyorum ki 3 metre civari, hafif akinti ve dalga olabilir..
derinlik 3 metre havanın da yatık olduğunu düşünürsek 1-1.5gr arası jigheadler uygun olacaktır. şahsen kendi meramda 1.5gr üstüne asla çıkmam ve benzer özelliklerde bir mera. lider kullanıyorsanız liderinizi biraz kalınlaştırmanızda fayda var

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hava durgun ise 2 gr civarı herhangi bir jighead kullanabilirsiniz. Rüzgar yada akıntı olursa 4 grama kadar çıkılabilir. Hedef her zaman kullanabileceğiniz en düşük ağırlığı kullanmak olmalı. 3-4 gr için cultiva x-head tavsiye edebilirim. 2 gr için decoy jighead'lere bakabilirsiniz. Düşük gramajlarda cultiva'nın iğnesi biraz zayıftır.