Herr-Zander
Daimi Üye
- Adı
- Kuzey
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
İzmiristanbul icin mi konusuyorsunuz hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzmiristanbul icin mi konusuyorsunuz hocam?
Daha acmadığımiz paketler farklı silikonlar varken bunu da alacağız bu gidişleArkadaslar fujin baby worm is yapiyor
Ozellikle kopmamasi cok iyi. İsome kopuyor hemen ama onun yeri de ayriDaha acmadığımiz paketler farklı silikonlar varken bunu da alacağız bu gidişle
![]()

Maaşallah...Son bir kaç av kısır geçince bu akşam soluğu en güvendiğim meramda aldım. Neyse ki mera beni yanıltmadı, 4 saat sonunda 5 ispari ve 60 parça istavrit aldım. İspariler suya iade edildi. İstavrit boyları çok iyiydi, 15 cm altı bir kaç istavriti saymazsak boylar 16-20 cm arasında değişiyordu. Son 5 yıldır yaptığım en zevkli istavrit avıydı. Özellikle gece 00:00-01:00 arası en iri balıkları aldım. Sonrasında balık seyrekleşince avı sonlandırdım zaten. Bu avda Isome'ye alternatif olabileceğini düşündüğüm Lucky John sandworm 5 cm'lik silikona da balığın bol olduğu bir zamanda şans verdim ama sadece 1 istavrit alabildi, dip balıklarında iş yapacağına eminim ama istavrit için tercih edilecek bir silikon değil. Hırsız etkin kullanılırsa isome de gayet tasarruflu olabiliyor. Özellikle çok sık av yapma şansı bulamayan arkadaşlar hiç fantazi aramasınlar. Ortadan 2'ye bölerek kullandığım 1 bütün isome beyaz ile 5 ispari ve 60 istavrit aldım ve av sonunda 2. yarım isome hala iş görecek durumdaydı. Hırsızı silikonun kuyruk kısmına batırarak kullanıyorum, böylece hem ispari kesemeden yakalanıyor hem de istavritleri çoğunlukla ilk vuruşta alıyorum.
Kamış: Crazee Ajimeba 218 cm max. 8 gr
Makine: Okuma Inspira 20
İp: Sunline Super PE 0.10 mm
Jighead: 1.2 gr mafsallı jighead 8 numara iğne
Silikon: Isome L Beyaz
![]()
Tebrikler rastgeleSon bir kaç av kısır geçince bu akşam soluğu en güvendiğim meramda aldım. Neyse ki mera beni yanıltmadı, 4 saat sonunda 5 ispari ve 60 parça istavrit aldım. İspariler suya iade edildi. İstavrit boyları çok iyiydi, 15 cm altı bir kaç istavriti saymazsak boylar 16-20 cm arasında değişiyordu. Son 5 yıldır yaptığım en zevkli istavrit avıydı. Özellikle gece 00:00-01:00 arası en iri balıkları aldım. Sonrasında balık seyrekleşince avı sonlandırdım zaten. Bu avda Isome'ye alternatif olabileceğini düşündüğüm Lucky John sandworm 5 cm'lik silikona da balığın bol olduğu bir zamanda şans verdim ama sadece 1 istavrit alabildi, dip balıklarında iş yapacağına eminim ama istavrit için tercih edilecek bir silikon değil. Hırsız etkin kullanılırsa isome de gayet tasarruflu olabiliyor. Özellikle çok sık av yapma şansı bulamayan arkadaşlar hiç fantazi aramasınlar. Ortadan 2'ye bölerek kullandığım 1 bütün isome beyaz ile 5 ispari ve 60 istavrit aldım ve av sonunda 2. yarım isome hala iş görecek durumdaydı. Hırsızı silikonun kuyruk kısmına batırarak kullanıyorum, böylece hem ispari kesemeden yakalanıyor hem de istavritleri çoğunlukla ilk vuruşta alıyorum.
Kamış: Crazee Ajimeba 218 cm max. 8 gr
Makine: Okuma Inspira 20
İp: Sunline Super PE 0.10 mm
Jighead: 1.2 gr mafsallı jighead 8 numara iğne
Silikon: Isome L Beyaz
![]()
Allah ziyade etsin...Dün akşam üstü LRF ye 5li turuncu çapari takıp arkasına da 8gr jig takıp anca bu kadar alabildim. 18 parça, 3 tanesi jig ile diğerleri çapari ile geldi.
Allah ziyade etsin...Maltepe dolgu alanindan aldim.Dragos ve Koçtaşın önüne nazaran orası daha iyi gibi. Hemen hemen butun silikonlara vuruş vardı. İsome, Berkley gulp babysardine ve Berkley gulp alive sandworm denedim hepsi başarılı. Ayrica kokusuzlarda başarılı.
Ekli dosyayı görüntüle 93079