LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Arkadaşlar 1 sene önce aldığım ancak sıvısında tuttuğum gulp ve isome yemlerin esnekliğinde bir şey yok fakat uzun süredir arabanın bagajında yaz sıcağında duruyolar. Bu durum yemin verimliliğini düşürür mü ?
Erkan Bey'in dediği gibi bir şey olmaz sıvısındaysa ve görüntü sağlamsa ancak yaz sıcaklarında arabada malzeme bırakmayın. dışarısı 30 derece yazar arabanın içi 60 dereceyi görür sıcağın alnında. Özellikle silikon malzeme ve ip sarılı makina olan ekipmanı arabada sakın ha bırakmayın. silikonlar erir, ip de çürümeye başlar kaplaması gider. sonradan üzüleceğinize peşin peşin evde gölge bir yere bırakın 🙂

Sıvı uçmamış ise silikonlar da sıvının içindeyse sıkıntı olmaz ki sıvı kaybolduğunda ( bazen jighead üzerinde unutuyorum ) katır kutur kuruyor zaten 😉
Görüntü sağlam ise ava devam 👍👍👍👍
O kadar ürün videosu izledim ki hepsi birbirine karışmış anlaşılan. Bir video da big babol gibi kokuyor falan deniliyordu kokulu yem için ben onu fujin baby ve yummy için yerleştirmiş kafama.. Bildiğin midye gibi kokuyor yahu 😀 😀 çok ta kötü değil Allah tan... Bakalım verim nasıl olacak....

Arkadaşlar LRF denemelerinde yeni yeni başladım ancak herhangi bir vuruş, balık vs. Alamadım.(Belki de yeterince vakit ayıramadım ancak denemelerime devam edeceğim.) Merak ettiğim konu, Karadeniz bölgesinde LRF ile Av yapan ve olumlu sonuç alabilen var mıdır? İstavrit vs. İçin. Ordu ilinde avlanıyorum. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

O kadar ürün videosu izledim ki hepsi birbirine karışmış anlaşılan. Bir video da big babol gibi kokuyor falan deniliyordu kokulu yem için ben onu fujin baby ve yummy için yerleştirmiş kafama.. Bildiğin midye gibi kokuyor yahu 😀 😀 çok ta kötü değil Allah tan... Bakalım verim nasıl olacak....

Meraya göre değişkenlik gösterebiliyor,
Geçen günki denemelerde fazla balık olmamasına rağmen birkaç takoz istavrit kandırmayı becerdim fujin turuncu ile.
İlk balıklarımı aldım
Yok iş yapmıyor diyemeyeceğim.
Yine her zaman için tercihim isome olmasına rağmen fiyatı ürkütüyor biraz 🙁

Hatta şimdiye kadar microjiglerle vuruş dahi alamamışken o gece deneme esnasında vuruş + balık aldım.
Ama silikona döndüm, kokulu candır.

İstanbul'da yakın bir dönemde lrf ile av yapan var mıdır ? Hangi meradasiniz çağırın gelelim

Meraya göre değişkenlik gösterebiliyor,
Geçen günki denemelerde fazla balık olmamasına rağmen birkaç takoz istavrit kandırmayı becerdim fujin turuncu ile.
İlk balıklarımı aldım
Yok iş yapmıyor diyemeyeceğim.
Yine her zaman için tercihim isome olmasına rağmen fiyatı ürkütüyor biraz 🙁

Hatta şimdiye kadar microjiglerle vuruş dahi alamamışken o gece deneme esnasında vuruş + balık aldım.
Ama silikona döndüm, kokulu candır.
Vallahi abi en son Üsküdar da kokusızlar ile 10 a yakın iskorpit aldık başka da birşey olmadı ki yanımızdaki arkadaşlarda bir iki kefal sadece... İskorpitlerin 9 u iade ama şu dinazoru alıkoyduk 😀 26cm mübarek hayvanın 3 te 2 si kafa 😀 kokulu silikon ilk defa kullanıcam inşaAllah...

Dosyalar

• IMG-20190622-WA0018.jpg
    IMG-20190622-WA0018.jpg
    35.6 KB · Okunma: 402
Araya bir soru kaynatayım,
Ben o kadar eski değilim bu işte,
Aşağıdaki vanquish hakkında ( yılı falan ) bilgi verebilecek varmı
Rengine hasta oldum 😀

$_1.JPG

Vallahi abi en son Üsküdar da kokusızlar ile 10 a yakın iskorpit aldık başka da birşey olmadı ki yanımızdaki arkadaşlarda bir iki kefal sadece... İskorpitlerin 9 u iade ama şu dinazoru alıkoyduk 😀 26cm mübarek hayvanın 3 te 2 si kafa 😀 kokulu silikon ilk defa kullanıcam inşaAllah...

Kullan kullan
Kokulu tek geçilir 😉 her türlü avda ( dip olsun , istavrit olsun , diğer çeşitler olsun )
Dediğim gibi ister istemez hemen hemen her çeşitten alacaksın
Hangisi daha çok iş yapıyorsa ona devam 😉

Rastgelsin

A
Araya bir soru kaynatayım,
Ben o kadar eski değilim bu işte,
Aşağıdaki vanquish hakkında ( yılı falan ) bilgi verebilecek varmı
Rengine hasta oldum 😀

$_1.JPG
Abi mutlu balıkçılık ta 2019 versiyonu var yeni ürün diyor ama yeni versiyon mu yeni model mi bilmiyorum

Kullan kullan
Kokulu tek geçilir 😉 her türlü avda ( dip olsun , istavrit olsun , diğer çeşitler olsun )
Dediğim gibi ister istemez hemen hemen her çeşitten alacaksın
Hangisi daha çok iş yapıyorsa ona devam 😉

Rastgelsin
Eyvallah abi bakalım bundan sonra olaya ısındık sayılır... Ucuz olsun çeşit olsun olayından ziyade iş yapsın fiyatta da çok üzmesin modunda girdim 😀
Hepimize bereketli olsun...

Back